Εξαιρετική συναυλία με φλάουτο και πιάνο από την Xuewen Hao και την Παναγιώτα Σκάλτσα-Riviere (25/08/2017)
 
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Κουντουριώτεια 2017», το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου 2017, στην αίθουσα τέχνης και συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη» συναυλία με φλάουτο και πιάνο.

Η Xuewen Hao που γεννήθηκε στην Κίνα, ήταν εκπληκτική στο φλάουτο όπως επίσης και η Υδραία καλλιτέχνης-δασκάλα, πιανίστα Παναγιώτα Σκάλτσα-Riviere που διαπρέπει στη Γαλλία, που έπαιξε εξαιρετικό πιάνο.


Στη εξαιρετική συναυλία ακούστηκα τα έργα των G.F. Handel, W.A. Mozart, G. Faure, J.S.bach, A. Piazzolla αλλά και κινέζικη παραδοσιακή μουσική σε προσαρμογή.

Η συναυλία έκλεισε με ένα ελληνικό τραγούδι του Μ. Χατζηδάκι που ενθουσίασε τον κόσμο και συνόδευσε τις δυο εξαιρετικές μουσικούς και στη συνέχεια με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου έκλεισε η όμορφη συναυλία.

Ο Δήμαρχος Ύδρας σε χαιρετισμό του ευχαρίστησε την Xuewen Hao και την Παναγιώτα Σκάλτσα-Riviere και τους προσέφερε από μια αναμνηστική πλακέτα των «Κουντουριώτειων 2017».

Η συναυλία συνέπεσε επίσης με την ολοκλήρωση της έκθεσης της φιλυδραίας εικαστικού Κρίστι Γρηγορίου-Βασιλειάδη η οποία μάλιστα έκανε και την παρουσίαση στην κινέζικη παραδοσιακή μουσική της Xuewen Hao.

Στην συναυλία παρέστησαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου, ο Γυμνασιάρχης κ. Δ. Σαράντης, η Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ύδρας κ. Μ. Πιερρουτσάκου – Κλαδάκη, φίλοι της Ύδρας, επισκέπτες και πλήθος κόσμου.

https://hydraspoliteia.blogspot.gr/2017/08/xuewen-hao-riviere.html


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ, 180 40
Τηλέφωνα: 22983 - 20200 / 22980 - 52210, 53003
Fax: 22980 - 53482
E-mail aλληλογραφίας : ydra@ydra.gov.gr
E-mail Δημάρχου          : mayor@ydra.gov.gr