Τι κάνουν οι πρωταγωνιστές του μιούζικαλ Γοργόνες και Μάγκες στην Ύδρα, με τον Τρύφωνα Σαμαρά; (30/09/2017)
 

Το θρυλικό μιούζικαλ Γοργόνες & Μάγκες, του Γιάννη Δαλιανίδη, μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι, στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Μπρόντγουεϊ». Η παράσταση θα ανέβει τον προσεχή Νοέμβρη, με σκηνοθέτη τον Γιώργο Βάλαρη, ο οποίος θα παίξει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στους πρωταγωνιστές θα δούμε την Ζέτα Δούκα, την Μαρία Κορινθίου αλλά και τους Γιώργο Γαλίτη, Αγγελική Λάμπρη, Θανάση Ευθυμιάδη, Παναγιώτη Πετράκη, ενώ special quest θα κάνει o Γιάννης Βογιατζής.

Στην θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας, Γοργόνες & Μάγκες, θα συμμετέχει 33μελής θίασος και ζωντανή ορχήστρα, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Γούναρη, ενώ τα θρυλικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα θα ερμηνεύει ζωντανά, ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα “ντύσει”, με την φωνή του, τη θεατρική μεταφορά του αξέχαστου κινηματογραφικού μιούζικαλ, που επιστρέφει πενήντα χρόνια μετά.
 
Μάλιστα, ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν εκείνος που ανέλαβε να μεταμορφώσει τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης στους ηθοποιούς που έπαιξαν στην θρυλική κινηματογραφική ταινία. Ο ταλαντούχος hair stylist των celebrities μεταμόρφωσε τους ηθοποιούς και, συγκεκριμένα, την Μαρία Κορινθίου ως Μάρθα Καραγιάννη, την Ζέτα Δούκα ως Μαίρη Χρονοπούλου και τον Γιώργο Βάλαρη ως Λάκη Κομνηνό.
 
 
 
 
Αυτές τις μέρες, ο θίασος ταξίδεψε στην Ύδρα για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Το TLIFE εξασφάλισε φωτογραφίες από την πλήρη μεταμόρφωση των ηθοποιών στους μεγάλους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής ταινίας του 1968. Ο Τρύφωνας Σαμαράς έβαλε το χεράκι του, με τους ηθοποιούς να μοιάζουν σε τεράστιο βαθμό με τους ρόλους τους!
 
Δες τις φωτογραφίες από την Ύδρα:
 
 
Ζέτα Δούκα - Θανάσης Ευθυμιάδης - Τρύφωνας Σαμαράς - Μαρία Κορινθίου
 
 
Γιώργος Βάλαρης - Ζέτα Δούκα
 
 
Παναγιώτης Πετράκης - Τρύφωνας Σαμαράς
 
 
Αιμίλιος Ράπτης
 
 
Ζέτα Δούκα - Θανάσης Ευθυμιάδης
 
 
Γιώργος Βάλαρης - Παναγιώτης Πετράκης
 
 

http://www.tlife.gr/news/9/Ti-kanoyn-oi-protagonistes-toy-mioyzikal-Gorgones-kai-Magkes-stin-Ydra-me-ton-Tryfona-Samara-pics-vid/0-132668 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ, 180 40
Τηλέφωνα: 22983 - 20200 / 22980 - 52210, 53003
Fax: 22980 - 53482
E-mail aλληλογραφίας : ydra@ydra.gov.gr
E-mail Δημάρχου          : mayor@ydra.gov.gr