ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Η Ύδρα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Ferienmesse 2018» στη Βιέννη της Αυστρίας (11/01/2018)

Με τον ΕΟΤ και με δικό του περίπτερο συμμετέχει φιλοξενούμενος ο Δήμος Ύδρας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Ferienmesse 2018», στη Βιέννη της Αυστρίας, η οποία ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 14 Ιανουαρίου 2018.

Στην Βιέννη βρίσκεται ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης ο οποίος συνοδεύεται από το μέλος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου, Αντιγόνη Βαμβακά.

O Δήμαρχος στην έκθεση προβάλλει τα φυλλάδια τα οποία έχουν εκδοθεί στη γερμανική γλώσσα, το πληροφοριακό υλικό και γνωρίζει στους επισκέπτες και ενδιαφερόμενους, τις ομορφιές της Ύδρας.

Από το περίπτερο έχουν περάσει ήδη σημαντικοί Tour operators και άνθρωποι του τουρισμού, καθώς και η Πρέσβειρα της Ελλάδας στην Βιέννη Χρυσούλα Αλειφέρη. Μαζί τους και παράγοντες του ΕΟΤ.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στην προβολή και προώθηση του νησιού μας!


http://fonitisydras.com/themata/tourism/item/2604-h-ydra-sth-diethnh-touristikh-ekthesi-ferienmesse-sth-vienni-afstrias

----------------------------------------------------------

Από την πρώτη μέρα (11/01/2018) της συμμετοχής του Δήμου μας με δικό του περίπτερο (εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ) στην μεγαλύτερη έκθεση γενικού τουρισμού στην Βιέννη της Αυστρίας. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ. Το περίπτερο της Ύδρας μας επισκέφθηκε και η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Βιέννη κ. Χρυσούλα Αλειφέρη.

Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν η στιγμή όταν επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου μας τουριστικοί πράκτορες τους οποίους είχα υποδεχτεί στο γραφείο μου στον Δήμο τόσο το 2016 όσο και το 2017.

Αύριο το πρωί (12/01/2018) θα πραγματοποιηθεί εθιμοτυπική συνάντηση μου με την Πρέσβυ μας στην Βιέννη στο κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας και το μεσημέρι θα παραχωρήσω συνέντευξη τύπου σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες όπου θα παρουσιάσω την Ύδρα ως Τουριστικό προορισμό. Αργότερα το απόγευμα θα μιλήσω για το Νησί μας και σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του γραφείου του ΕΟΤ στην Αυστρία η Χώρα μας έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο της Αυστριακής τουριστικής αγοράς. Η Ύδρα μας είναι και εδώ!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΑΣ