ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ολοκληρώθηκαν στην Ύδρα τα γυρίσματα του τηλεοπτικού δικτύου France2 - Σημαντική ευκαιρία προβολής του ελληνικού τουρισμού και ειδικά της Ύδρας (21/05/2018)

 
Πηγή:tornosnews.gr
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην Ύδρα την Παρασκευή τα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής «C'est au programme» του τηλεοπτικού δικτύου France2.

Μετά από πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας, ο διακεκριμένος τηλεοπτικός συντάκτης κος Christophe Jicquel μετέβη στην Ύδρα με σκοπό να πραγματοποιήσει γυρίσματα για το τηλεοπτικό μαγκαζίνο του «C'est au programme» που προβάλλεται καθημερινά στις 10:00 π.μ στο κανάλι France2. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα με μέση τηλεθέαση 800.000 άτομα/ημέρα, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο France2 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους τα μέλη του συνεργείου ξεναγήθηκαν στην πόλη της Ύδρας, στο Καμίνι και τον Παλαμιδά. Eπίσης επισκέφτηκαν το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας, την Ιστορική Οικία του Λάζαρου Κουντουριώτη, συναντήθηκαν με καλλιτέχνες που ζουν στο νησί και είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικές συνταγές. Ο κος Jicquel, λάτρης της Ελλάδας, δήλωσε ενθουσιασμένος από την παραμονή του νησί.

Το ρεπορτάζ, το οποίο αποτελεί μία πολύ σημαντική ευκαιρία προβολής του ελληνικού τουρισμού και ειδικά της ‘Ύδρας σε ένα ιδιαίτερα ευρύ κοινό σε όλη την γαλλική επικράτεια, αναμένεται να προβληθεί εντός του μήνα.

http://hydraspoliteia.blogspot.gr/2018/05/france2.html

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ