ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Η αυθεντική ροκ ερμηνεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου συνεπήρε τον κόσμο στη συναυλία της Ύδρας (02/06/2018)

Μια δυνατή συναυλία με τον μοναδικό ερμηνευτή Βασίλη Παπακωνσταντίνου να συνεπαίρνει τα πλήθη πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ύδρας, την Παρασκευή 1 Ιουνίου σε συνδιοργάνωση του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας και της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας.

Ροκ ακούσματα, γνωστές επιτυχίες και ροκ μπαλάντες του αγαπημένου τραγουδιστή έδωσαν το απόλυτο κλίμα συναυλίας ενώ το επίσημο fun club του "Οι ψυχές και οι αγάπες" με καπνογόνα και πάθος έδειξαν για μια ακόμη φορά πως ακολουθούν πιστά, όπου και αν πάει, το είδωλό τους.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγούδησε επίσης σε ποίηση Νίκου Καββαδία, τραγούδια αφιερωμένα στους αυριανούς πλοιάρχους της ΑΕΝ Ύδρας. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στη συναυλία και γέμισε το κατά μήκος το λιμάνι από το ΙΑΜΥ μέχρι και πέρα από την Α.Ε.Ν. Ήταν μια άρτια εκδήλωση με τον καταπληκτικό ερμηνευτή να δίνει τον καλύτερό του εαυτό με σθένος και ιδιαίτερη σκηνική παρουσία. Η χροιά και ο τονισμός των λέξεων, η ροκ διάθεση και η αστείρευτη ικανότητα να προσεγγίζει τον κόσμο φωνητικά αλλά και με κινήσεις έδωσαν στη βραδιά ανεπανάληπτο ύφος.

Οι νέοι ενθουσιάστηκαν με τα τραγούδια και την ερμηνεία του καλλιτέχνη και οι μεγαλύτεροι θυμήθηκαν στίχους και σιγοτραγούδησαν σαν ατίθασα νιάτα.

photo: fonitisydras