ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήριο για τα Μιαουλεια 2018 (03/07/2018)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

                      Αγαπημένοι μας Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και Φίλοι,

 

Μετά το πέρας των Εορταστικών Εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2018», νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσοι συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διοργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ιερά Μητρόπολη και τον Σεβαστό Κλήρο της Ύδρας για την συμβολή και συμπαράστασή τους.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής, την Αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού κα Εύη Αποστολάκη και τον φίλο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο, για την αγάπη τους στο νησί μας και την συνχορηγία της εξαιρετικής συναυλίας  με την Μελίνα Ασλανίδου.

Ευχαριστούμε το Πολεμικό Ναυτικό, και ιδιαίτερα την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι μας τίμησαν για άλλη μια φορά στις εκδηλώσεις μας με την παρουσία της Τ/ΠΚ «ΡΟΥΣΣΕΝ» .

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μπελεγρή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ΄Υδρας, για την πολύτιμη και αμέριστη βοήθεια που παρείχαν σ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή της Α.Ε.Ν, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ευάγγελο Δανόπουλο και το προσωπικό της Ακαδημίας, για την φιλοξενία των προσκεκλημένων μας στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Ευχαριστούμε τον Λιμενάρχη Ύδρας, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ κ. Γεώργιο Μανδαλάκη και όλο το προσωπικό του Λιμεναρχείου, για την άριστη συνεργασία σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Α.Τ Ύδρας,  Υπαστυνόμο Α’ κ. Ιωάννη Μπαρμπούτη και όλο το προσωπικό του Α.Τ. για την παρουσία τους και την βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Πράπα, δάσκαλο Καράτε, την κ. Λίνα Ωρολογά, δασκάλα χορού και τον κ. Γιώργο Γκολέμη, δάσκαλο παραδοσιακών χορών του Υ.Ν.Ο,  και όλους τους μαθητές τους, για τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις που μας παρουσίασαν.

Ευχαριστούμε τον Σκακιστικό Σύλλογο Ύδρας και τον πρόεδρο του τον κ. Ιωάννη Καβαλιέρο για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις των ΜΙΑΟΥΛΕΙΩΝ 2018 με την διοργάνωση τουρνουά σκακιού.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας (Α.Ο.Υ.) και τον προπονητή τους κ. Νεκτάριο Καλαφάτη, τον κ. Δημήτρη Τσαγκάρη, τον κ. Αλέξανδρο Παπανικολάου, τον κ. Λευτέρη Καλαφάτη του Γεωργίου για τη διαιτησία του αγώνα, όπως και την κα. Γεωργία Βαρέλια για την γραμματειακή υποστήριξη και όλους τους γονείς για την υπέροχη παρουσία τους στον φιλικό αγώνα με τον Τροιζηνιακό που διοργάνωσαν με την Κ.Ε.Δ.Υ.

Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Φατούρο για την οργάνωση της Ομαδικής Έκθεσης Υδραίων Ζωγράφων που έλαβε χώρα στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τις οικογένειες της κας Αννέζως Νικολούδη και της κας Ανδριάνας και κ. Γεωργίου Σπανού, για την απονομή χρηματικών βραβείων σε μαθητές του Β’ Δημοτικού Σχολείου

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους Υδραίους Μπουρλοτιέρηδες για την αγάπη τους και την  παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις των Μιαουλείων, όπως κάθε χρόνο και στην αναπαράσταση της πυρπόλησης της τουρκικής φρεγάτας.

Ευχαριστούμε την κ. Μαίρη Γεωργακοπούλου για την μετάφραση του Χαιρετισμού του Δημάρχου

Ευχαριστούμε τους δεκάδες εθελοντές αυτών των εκδηλώσεων και κυρίως τους μαθητές του Γυμνασίου Ύδρας που συμμετείχαν στο φετινό δρώμενο των Μιαουλείων.

Ευχαριστούμε τον γνωστό Ηθοποιό και Σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Κουρούμπαλη, την κα. Φρόσω Κόρρου και την ομάδα τους για την σκηνοθεσία του φετινού δρώμενου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, την μεγάλη χορηγό και των φετινών Μιαουλείων, κ. Αγγελική Φράγκου για την χορηγία των υπέροχων και πρωτότυπων πυροτεχνημάτων, τα οποία απολαύσαμε όλοι στο τέλος της αναπαράστασης, δίνοντας μία ξεχωριστή αίγλη στην εκδήλωση και χαρίζοντας ένα εκπληκτικό θέαμα σε όλους τους επισκέπτες του νησιού. Χωρίς την αγάπη της, ο Δήμος μας δεν θα είχε αυτή την δυνατότητα.

Ευχαριστούμε το “Κοινωφελές Ίδρυμα Ύδρας Στυλιανού και Μαρίας Βέτιμη” για την χορηγία των προσκλήσεων και των αφισών των Μιαουλείων και γενικότερα για την διαρκή αγάπη και συμπαράσταση.

Ευχαριστούμε  τα ξενοδοχεία, « ΑΝΔΡΕΑΣ», «ORLOFF», «BRATSERA», «COTOMMATΑE 1810», «HYDRA HOTEL» «ANGELICA», «ΕΡΩΦΙΛΗ» «ΝΗΡΗΙΔΕΣ» και «ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ» για την δωρεάν παραχώρηση δωματίων.

Ευχαριστούμε την ταβέρνα « ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ» για την προσφορά δωρεάν γεύματος.

Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες σκαφών και θαλάσσιων ταξί που με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στην επιτυχία της αναπαράστασης της ναυμαχίας του Γέροντα.

Ευχαριστούμε την Εθνική τράπεζα, την ALPHA BANK, την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και τον κ. Δάκη Ιωάννου για την ευγενική τους χρηματοδότηση των εκδηλώσεων των Μιαουλείων 2018.

Ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 που έγινε Χορηγός Επικοινωνίας των Μιαουλείων 2018, με ιδιαίτερες θερμές ευχαριστίες στον Αντιπρόεδρο του Ομίλου κ. Σπήλιο Χαραμή. Ευχαριστούμε επίσης την ΕΡΤ και τη Γερμανική Κρατική Τηλεόραση (JDF) για την κάλυψη των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε την HELLENIC SEEWAYS για την ευγενική χορηγία δωρεάν εισιτηρίων και την παραχώρηση σημαντικής έκπτωσης στις μετακινήσεις πολλών συντελεστών των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης, την Προϊσταμένη του Δήμου μας κα. Ματίνα Δηλαβέρη, διαχειρίστρια του προγράμματος του Ινστιτούτου Goethe, με τίτλο «3 doors -3 countries» που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας (Κ.Ε.Δ.Υ.) και τις υπόλοιπες διαχειρίστριες του προγράμματος την κα. Αγάθη Γκουδέρη, την κα. Ανδρονίκη Ράπτη και την κα. Αλεξάνδρα Σαγιά, για τη διοργάνωση της πετυχημένης ημερίδας «Διαχείριση και ανάδειξη της υλικής και άυλης κληρονομιάς ενός τόπου» στην αίθουσα «Διονύσιου και Ίνγκριντ Κουντουριώτη» του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διευθύντρια του Ι.Α.Μ.Υ. κα. Ντίνα Αδαμοπούλου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης, τον ΕΟΤ και την Περιφέρεια Αττικής και Νήσων για την παραχώρηση της Αιγίδας τους για τη διοργάνωση της ημερίδας «Διαχείριση και ανάδειξη της υλικής και άυλης κληρονομιάς ενός τόπου» και για την έκδοση έντυπου υλικού αυτής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα. Ελένη Δημοπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας, βασικής ομιλήτριας της ημερίδας  για τις σπουδαίες προσπάθειες που έχει κάνει η Περιφέρεια Αττικής και Νήσων για το νησί μας.

Ευχαριστούμε την Προϊσταμένη κα. Ματίνα Δηλαβέρη  και το προσωπικό όλων των υπηρεσιών του Δήμου μας για την συνεργασία και την παρουσία τους στις εκδηλώσεις.

Ιδιαιτέρως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας (Κ.Ε.ΔΥ.) και συγκεκριμένα την Αντιπρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Υ. κα Αικατερίνη Μαραγκού, την παιδοψυχολόγο μας κα. Τόνια Μοίρα και τον υπάλληλο μας κ. Δημήτρη Βούλγαρη για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή όλου του προγράμματος των φετινών Μιαουλείων.

Προσωπικές ευχαριστίες σε όλους τους Συνεργάτες μου, την Αντιπρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Υ. κα. Αικατερίνη Μαραγκού, τον εντεταλμένο πολιτιστικών κ. Παναγιώτη Ράππα, για την επιμέλεια του προγράμματος, τον εντεταλμένο αθλητισμού κ. Παναγιώτη Χαραμή για το τελετουργικό των Μιαουλείων και τον εντεταλμένο ύδρευσης, αποχέτευσης και καθαριότητας κ. Μανώλη Καραμήτσο για την επίβλεψη της καθαριότητας κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο για την άψογη οργάνωση όλων των φετινών εκδηλώσεων και όσους ενδεχομένως άθελά μου να παρέλειψα, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

          Τέλος ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους Εσάς τους Δημότες και φίλους της ΄Υδρας, για την αγάπη σας, τα συγχαρητήρια και τις πολλές ευχές σας.  Η δική σας αγάπη είναι η ηθική ανταμοιβή μας στους κόπους μας, για το καλό της Ύδρας μας.

Και του Χρόνου με Υγεία, με ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις ! 

 

Με μεγάλη εκτίμηση και ευχαριστίες,

Γεώργιος Κουκουδάκης

Δήμαρχος Ύδρας