ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Παραδόθηκε στα παιδιά της Ύδρας η σύγχρονη παιδική χαρά και ο υπαίθριος αθλητικός χώρος (19/07/2018)

Παραδόθηκε στις 18/07/2018 στα παιδιά της Ύδρας και τους γονείς η ολοκαίνουργια παιδική χαρά και το υπαίθριο γυμναστήριο του Δήμου μας. Ο χώρος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι και από τις 18:00 απόγευμα μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Συνεχίζουμε με την κατασκευή δύο ακόμα παιδικών χαρών στα Καμίνια κοντά στο λιμάνι και στην περιοχή του Β Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου.

Η προμήθεια των οργάνων των παιδικών χαρών γίνεται με χρηματοδότηση από το Υπουργείο των Εσωτερικών ύστερα από σχετικό αίτημα που υπέβαλλε ο Δήμος μας. Αυτό το έργο ο Δήμος μας το χρώσταγε για πολλά χρόνια στα παιδιά της Ύδρας μας!

Μήνυμα Δημάρχου Ύδρας κ. Κουκουδάκη

-------------------------------------------------------------

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 18 Ιουλίου το απόγευμα η νέα σύγχρονη και πιστοποιημένη παιδική χαρά και ο υπαίθριος αθλητικός χώρος που βρίσκονται στον δημοτικό χώρο στην Πουαγιά πάνω από το γήπεδο της Ύδρας.

Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τον χώρο και οι κούνιες και οι παιχνιδοκατασκευές γέμισαν από παιδιά που χαίρονταν την κάθε στιγμή τους με ανεμελιά και ευχαρίστηση.

Πρόκειται για την πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά που υλοποίησε ο Δήμος Ύδρας, που έχει ειδικές κατασκευές, κατάλληλο μαλακό τάπητα και πληροί όλες τις σύγχρονες προϋποθέσεις σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας.

Κατά τα εγκαίνια τελέστηκε αγιασμός όπου ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ακίνδυνος Δαρδανός, συμβοηθούμενος από τον π. Γεώργιο Βλαχόπουλο και π. Ευάγγελο Γκιάκο, κάλεσε όλα τα παιδιά να έρθουν κοντά και τους ευχήθηκε να είναι πάντα ευτυχισμένα και χαρούμενα στη ζωή τους. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο οποίος δήλωσε τον ενθουσιασμό του για την πρώτη παιδική χαρά που παραδίδεται στα παιδιά του νησιού μας παρόλο που υπήρξαν αρκετές δυσκολίες. Ενώ έκανε γνωστό ότι σύντομα θα δημιουργηθούν νέες παιδικές χαρές στην περιοχή του Καμινιού και του 2ου Δημοτικού Σχολείου. Ενώ αναφέρθηκε επίσης στην αποδοχή αλλαγής χρήσης του Σαχτούριου Γυμνασίου και τη μετατροπή του σε σύντομο χρονικό διάστημα σε Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Ακολούθως ο Δήμαρχος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων και όλοι μαζί ευχήθηκαν τα καλύτερα για τα παιδιά του νησιού μας.

Μεταξύ των παρόντων η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ, Κατερίνα Μαραγκού, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος ύδρευσης, αποχέτευσης, καθαριότητας κλπ., Μανώλης Καραμήτσος, ο Δημ. Σύμβουλος Γρηγόρης Κοτρομάγιας, ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτης Μαρκαντώνης και η Δημοτική Σύμβουλος Λουκία Λούλου, ο Υπολιμενάρχης Β. Βαζαίος κ.α.

Οι ώρες λειτουργίας της παιδικής χαράς είναι: 9:30-13:30 και 18:00-21:00.

Πηγή:https://fonitisydras.com/info/society/item/2882-paradothike-sta-paidia-tis-ydras-i-sygxroni-paidiki-xara-kai-o-ypaithrios-athlitikos-xoros