ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήρια επιστολή σε όσους βοήθησαν με την διακοπή της ηλεκτροδότησης και της υδροδότησης του νησιού της Υδρας (04/09/2018)

Το Νησί μας δοκιμάστηκε πολύ με την διακοπή της ηλεκτροδότησης και της υδροδότησης του στις 26 και 27 Αυγούστου 2018. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες η Ύδρα μας δεν ήταν μόνη της! Ήταν πολλοί αυτοί που βοήθησαν και έδειξαν εμπράκτως την συμπαράστασή τους. Οφείλουμε λοιπόν ένα θερμό Ευχαριστώ για την μεγάλη και ουσιαστική συμπαράσταση Του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.

Ευχαριστίες επίσης οφείλονται: στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στον μέχρι τότε Υπουργό των Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, στον μέχρι τότε Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο. Στους βουλευτές θ. Δρίτσα, Ε. Σταματάκη, Γ. Γεννιά, Κ. Κατσαφάδο, E. Κόνσολα και Γ. Μαυρωτά, για το αμείωτο ενδιαφέρον τους κατά τη διάρκεια του συμβάντος και τις καίριες επερωτήσεις που κατέθεσαν στην Βουλή.

Στην Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου που έκανε δεκτό το αίτημα μας να κηρυχτεί ο Δήμος μας σε κατάσταση έκτατης ανάγκης αλλά και για τη βοήθεια της στην διάρκεια της κρίσης. Στον Αντιπερειφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο που ήταν από τις πρώτες ώρες δίπλα μας και συνέδραμε όλες τις προσπάθειες του Δήμου μας για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και υδροδότησης του Νησιού μας.

Στον Αντιδήμαρχο Ύδρας κ. Μπελεγρή Ιωάννη, στον Δημοτικό Σύμβουλο Ύδρας κ. Καραμήτσο Εμμανουήλ που παρέμειναν άυπνοι για δύο ολόκληρα 24ωρα. Στον Αρχηγό της μειοψηφίας του Δήμου μας κ. Παναγιώτη Μαρκαντώνη και στον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μανώλη Τσακίρη για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή τους και σ’ όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, A. Καλύβα, Π. Χαραμή, Π. Ράππα, Κ. Μαραγκού, Γ. Κοτρομάγιας, Ι. Κόκκο, Λ. Λούλου, Ε. Μαύρο, Α. Σωτηρόπουλο για κάθε βοήθεια.

Στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, στον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημά μας για αποστολή Υδροφόρου πλοίου, στον Κυβερνήτη και το πλήρωμα της Υ/Φ "Στυμφαλίας" για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης. Στο Λιμεναρχείο Ύδρας και στον Λιμενάρχη μας Αντιπλοίαρχο κ. Γεώργιο Μανδαλάκη για την άψογη αστυνόμευση του λιμανιού μας και την ουσιαστική συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας και τον Διοικητή του κ. Παύλο Κόκκο για την παρουσία και ουσιαστική συνδρομή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης. Στους Δημάρχους των γειτονικών Δήμων, Αίγινας, Σπετσών, Πόρου, Αγκιστρίου, Άργους και στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γεώργιο Πατούλη για το ενδιαφέρον και την έκφραση συμπαράστασης.

Στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του νησιού, «Φωνή της Ύδρας» και «Ύδρας Πολιτεία» για την άμεση προώθηση των ανακοινώσεων του Δήμου. Από καρδιάς ευχαριστούμε τον επιχειρηματικό κόσμο του Νησιού μας για την κατανόηση, την ψυχραιμία και τον επαγγελματισμό τον οποίο επέδειξε.

Τέλος ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του Νησιού μας για την κατανόηση, την υπομονή και την αγάπη τους. Όλοι μαζί ενωμένοι δείξαμε την πραγματική Αρχοντιά της Ύδρας μας! Δείξαμε ότι μπορούμε και στα δύσκολα να τα καταφέρουμε! Σας

Ευχαριστούμε Όλους!
Ο Δήμαρχος Ύδρας
Γεώργιος Ε. Κουκουδάκης