ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Ύδρας προς όλους όσους βοήθησαν στην κατάσβεση της Πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 04/07/2016 στο Νησί (07/07/2016)

 
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην κατάσβεση της Πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 04/07/2016 στο Νησί μας.

Μιας πυρκαγιάς της οποίας κανένας δεν περίμενε την εκδήλωσή της. Ευχαριστίες οφείλονται στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα, τον Αντιπερειφεριάρχη Νήσων κ. Χατζηπέρο και τους Βουλευτές της Περιφέρειας για το ενδιαφέρον τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Νομού Αργολίδος κ. Αλεξόπουλο για την άμεση ανταπόκριση της υπηρεσίας του στο αίτημά μας για βοήθεια, στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας, στον Λιμενάρχη Ύδρας κ. Μανδαλάκη και στα στελέχη του Λιμεναρχείου Ύδρας, στον Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ύδρας κ. Γιαννακάκο και στα στελέχη του Τμήματος του, στον Αντιδήμαρχο Ύδρας κ. Μπελεγρή, στον Πρόεδρο της ΚΕΔΥ κ. Καραμήτσο, στον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Ύδρευσης κ. Κοτρομάγια, στον Αρχηγό της Μειοψηφίας κ. Μαρκαντώνη, στους Δημοτικούς Συμβούλους, στο Προσωπικό του Δήμου στους επαγγελματίες του Νησιού μας και σε όλους τους κατοίκους της Ύδρας που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον κ. Κυριάκο Μαραγκό, ο οποίος διέθεσε άμεσα το σκάφος του για την μεταφορά οχήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Ύδρα καθώς και τον ιδιοκτήτη θαλασσίου ταξί κ. Δημήτριο Ρούσση, ο οποίος στις τρεις τα ξημερώματα μετέφερε πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστικής από την Πελοπόννησο στο Νησί μας. Ευχαριστίες επίσης οφείλονται και στην εταιρεία «Ηydra Celebrity», η οποία έκανε δωρεά την μεταφορά πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής από την Ύδρα στο Μετόχι.

Για άλλη μια φορά ένα ουσιαστικό ευχαριστώ σε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα στην Ύδρα και σε αυτή την, μικρή τελικά, δοκιμασία της. Η συντριπτική πλειοψηφία των Υδραίων για άλλη μια φορά επέδειξε ενότητα και ομοψυχία και σε αυτή την περίσταση. Όλοι μαζί περιμένουμε να διερευνηθούν τα αίτια….

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ