ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Γκοτζιάς και Δημόπουλος οι νικητές 1ου SwimRunHydra (19/11/2018)

Τριάντα τολμηρά ζευγάρια δεμένα μεταξύ τους ανά δύο με σκοινί, κολύμπησαν συνολικά 4.100 χλμ και έτρεξαν 11.300 χλμ., με τέσσερις εναλλαγές ανάμεσα στα δύο αθλήματα, στο 1ο SwimRun που φιλοξενήθηκε στην Υδρα. Οι Σπύρος Γκοτζιάς και Παναγιώτης Δημόπουλος ήταν οι νικητές, αφήνοντας στη 2η θέση τους Γρηγόρη Σουβατζόγλου/Γιώργο Αλυφαντή. Τρίτοι τερμάτισαν οι Γάλλοι Clajdi Carciu και Miri Petriti.

Το SwimRun διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο. Πρόκειται για ένα αγώνισμα για αθλητές υψηλής αντοχής, που έβγαλαν εις πέρας μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή. Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών δε, υπήρξε και μία εγκατάλειψη ζευγαριού, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους διοργανωτές.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις συνεχίστηκαν το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου (17/11). Το πρωί της Κυριακής (18/11) το πρόγραμμα περιλαμβάνει Sup Experience, Kids Relays και Kids Laser Run.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι λόγω της ιδιαιτερότητας της διοργάνωσης όλοι οι τερματίσαντες αθλητές έκοψαν την κορδέλα του τερματισμού, αφού βασικός στόχος για όλους ήταν ο τερματισμός και όχι οι επιδόσεις.

http://www.amna.gr/sport/article/311029/Gkotzias-kai-Dimopoulos-oi-nikites-tou-1ou-SwimRunHydrarn?fbclid=IwAR12ELIrIm4GglR_84LY6_c0jZMzax8sy7X9w4vJzXsaD9NiDNX4Zddjn5M