ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράδοση των εμφανίσεων στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου από το Δήμαρχο Ύδρας και του Κ.Ε.Δ.Υ. (04/06/2018)

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 με μεγάλη χαρά ο Δήμαρχος Ύδρας και πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Υ., η Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Υ και μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελής Επιχείρησης και ο Αντιδήμαρχος παρέδωσαν τις εμφανίσεις στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου παρόντες ο πρόεδρος του Α.Ο.Υ. , ο προπονητής της Ακαδημίας και οι συνεργάτες του.

Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ύδρας παρέδωσε συγκεκριμένα τσάντα, κάλτσες, επίσημη εμφάνιση και φόρμες. Επίσης δόθηκε και φαρμακευτικό υλικό που δώρισε ο φίλος της Ύδρας, που πάντα είναι δίπλα στα παιδιά σε ότι του έχει ζητηθεί κ. Πάνος Κορωνάκης από την εταιρία PAUL HARTMANN Hellas A.E. και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη χορηγία του. Η ευτυχία και η χαρά που ζήσαμε από τα παιδιά της Ύδρας ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

Θα είμαστε όπως υποσχεθήκαμε δίπλα σας, ελπίζοντας να δούμε τη νεοσύστατη Ακαδημία και στο πρωτάθλημα παίδων. Όπως όλοι υποσχεθήκαμε θα είμαστε και εκεί δίπλα σας ενισχύοντας τις δράσεις σας ηθικά και οικονομικά.

Καλή Επιτυχία ευχόμαστε σε προπονητή και παίκτες. Θα σας δούμε όλους σύντομα στον πρώτο φιλικό αγώνα που διοργανώνεται στα πλαίσια των Μιαουλείων 2018 και συγκεκριμένα 19 Ιουνίου με γειτονική Ακαδημία ποδοσφαίρου.

Για την Κ.Ε.Δ.Υ.
Κατερίνα Μαραγκού
Αντιπρόεδρος