ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ακόμα ένα αναγκαίο επισκευαστικό έργο ξεκινάει για την Ύδρα μας (14/12/2020)

Ακόμα ένα αναγκαίο επισκευαστικό έργο ξεκινάει για την Ύδρα μας. Πρόκειται για την επισκευή 500 μέτρων του περιφερειακού δρόμου που ξεκινάει από την είσοδο του πρώην ξενοδοχείο Μίρα Μάρε.

Το έργο περιλαμβάνει και μικρή αντιπλημμυρική παρέμβαση στην περιοχή της μονάδας αφαλάτωσης με στόχο την μεγαλύτερη προστασία αυτής της βασικής υποδομής του Νησιού μας.

Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 150.000 ευρώ και καλύφθηκε από το ταμείο του Δήμου μας. Για την ομαλή υλοποίηση του εν λόγω έργου τα απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου μας από Δευτέρα 14/12/2020 και για 20 μέρες θα συλλέγουν μόνο τα οικιακά απορρίμματα.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι μας να χρησιμοποιούμε ανθεκτικές σακούλες απορριμμάτων δένοντάς τες γερά χωρίς να τοποθετούμε σε αυτές αντικείμενα εξωτερικού χώρου όπως μπάζα, κλαδιά, σίδερα καθώς και να αποφεύγουμε την εναπόθεση σε εξωτερικό χώρο ογκωδών αντικειμένων διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας. Όλοι μαζί βοηθάμε τα έργα του Δήμου μας! Όλοι μαζί μέρα τη μέρα κάνουμε την Ύδρα μας καλύτερη!