ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα με θέμα : “Η Υγειονομική Υποδομή της προεπαναστατικής και Επαναστατικής Ύδρας” (06/04/2021)

Ο Δήμος μας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (07/04/2021) και το Υγειονομικό Προσωπικό της Χώρας μας, που δίνει τη μάχη της πρώτης γραμμής ενάντια στην πανδημία, με μια Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα με αναφορές στην Ελληνική Επανάσταση και στην Ύδρα.

Ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με την Ένωση Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα στις 07/04/2021 με θέμα: "Η Υγειονομική Υποδομή της προεπαναστατικής και Επαναστατικής Ύδρας"

‘Ωρα:20:00
Σύνδεσμος Παρακολούθησης:
https://www.facebook.com/dimosydras

Ομιλητές:

Καραμάνου Μαρία, Καθηγήτρια Επιστημολογίας, Ιστορίας και Ηθικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ τίτλος εισήγησης :«Λοιμώδη Νοσήματα στην Ύδρα πριν και κατά τη διάρκεια της Επανάστασης».

Λάζαρος Βλαδίμηρος διδάκτωρ Ιατρικής ιστορίας πανεπιστήμιου Αθηνών τίτλος εισήγησης: «Ενέργειες υγειονομικής προστασίας της Ύδρας πριν και κατά τη διάρκεια της Επανάστασης».

Την εκδήλωση συντονίζει και σχολιάζει ο Δήμαρχος Ύδρας Γεώργιος Κουκουδάκης, Επίκουρος καθηγητης στη Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αθηνών, Χειρουργός Θώρακος, κ. Αθανάσιος Σταματελόπουλος.