ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Εγκαινιάστηκε με επιτυχία η ομαδική έκθεση ζωγραφικής με έργα εμπνευσμένα από την επανάσταση του 1821 που διοργάνωσε ο Δήμος Ύδρας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (15/08/2021)

Μια πανέμορφη έκθεση εγκαινιάστηκε την περασμένη Κυριακή (08/08/2021) και θα διαρκέσει μέχρι το Τέλος του Μήνα. Την έκθεση διοργάνωσε, στην προσφάτως ανακαινισμένη αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη", ο Δήμος Ύδρας μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος 21 Υδραίοι και Φιλυδραίοι ζωγράφοι με έργα εμπνευσμένα από τον Εθνικοαπελευθεωτικό μας Αγώνα .

Την Επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Δημήτρης -Αλέξανδρος Φατούρος. Μια έκθεση που αξίζει όλοι μας να επισκεφθούμε!

------------------------------

Εγκαινιάστηκε με επιτυχία η ομαδική έκθεση ζωγραφικής, με έργα εμπνευσμένα από την επανάσταση του 1821 που διοργάνωσε ο Δήμος Ύδρας και η Κοινωφελής Επιχείρηση δήμου Ύδρας, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Υπό την επίβλεψη και επιμέλεια του Δημήτρη Αλέξανδρου Φατούρου, καθώς η εκτέλεση της αφίσας και της πρόσκλησης με έργο του ιδίου.

Του απονεμήθηκε για τη προσφορά του το μετάλλιο που δημιούργησε η διεθνούς φήμης χαράκτρια Έλενα Βότση.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος 21 Υδραίοι και Φιλυδραίοι ζωγράφοι.

Την έκθεση εγκαινίασε ο δήμαρχος Ύδρας Γεώργιος Κουκουδάκης στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

Διάρκεια έκθεσης έως 31 Αυγούστου.