ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστίες για το 1o SANTA RUN στην Ύδρα (24/12/2021)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο Δρομέων Ύδρας για το υπέροχο Santa run που διοργάνωσαν μαζί με τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας και για την υπέροχη και ευχάριστη εμπειρία που μας χάρισαν και να ευχηθούμε να πραγματοποιείται κάθε χρόνο με όλο τον κόσμο! Τον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας για τις υπεροχες μελωδιες του.

Επίσης ευχαριστούμε τον σύλλογο του 2ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ύδρας και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που μας παρέδωσαν τα Χριστουγεννιάτικα ειδη για το Μπαζάρ. Τα έσοδα θα τα παραδόσει ο σύλλογος με τα παιδιά που τα έφτιαξαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου 'Υδρας.

Η δράση αυτή θα ενταχθεί στη νέα καμπάνια της Κοινωφελούς Επιχείρηση του ΔΥ «Πολιτισμος στη Πράξη», που στόχο έχει μέσα σε όλα που θα παρουσιάσουμε να μάθουμε το παιδί να προσφέρει στο παιδί! Μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης που θα πρωταγωνιστούν οι μικροί μας φίλοι! Να ευχαριστήσουμε την αντιπρόεδρο μας κα Ειρήνη Δημήτρης Ειρηνη Παυλου για την επιμέλεια των δώρων και τέλος τον Άγιο Βασίλη μας Αλέξανδρος Παπανικολάου που μοίρασε τα δώρα στα παιδιά της Υδρας!

Ευχαριστούμε πολύ τα Εργαστήρια Τέχνης και Λόγου Ύδρας και την κα Annalina Fotopoulou που φώτισαν μαζί με τα παιδιά το καλλιτεχνικό μας δέντρο στη Δημοτική Αγορά αποτελούμενο με δημιουργίες των παιδιών.

Σας ευχόμαστε ζεστές όμορφες γιορτές, η αγάπη του Χριστού μας και η γέννηση του να μας δώσει ξανά το κουράγιο να πορευτούμε μέσα από τα συναισθήματα που μας δίδαξε της Αγάπης, της Αλληλεγγύης και της Αλήθειας!

Καλά Χριστούγεννα και ένα Υγιές και ευτυχισμένο 2022!

Εκ της ΚΕΔΥ
Η πρόεδρος
Κατερίνα Μαραγκού Βούλγαρη