ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ο Δήμος Ύδρας συνεχίζει το πρόγραμμα στειρώσεων, εμβολιασμού, ηλεκτρονικής σήμανσης και καταγραφής για το έτος 2023-2024 ενισχύοντας την προσπάθειά του για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (12/12/2023)

 

Ο Δήμος Ύδρας συνεχίζει το πρόγραμμα στειρώσεων, εμβολιασμού, ηλεκτρονικής σήμανσης και καταγραφής για το έτος 2023-2024 ενισχύοντας την προσπάθειά του για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Το διάστημα από 13 έως και 17 Δεκεμβρίου η κτηνιατρική ομάδα της κα. Κοτζαμπασάκη 《ANIMED》θα βρίσκεται στο Νησί μας όπου θα πραγματοποιήσει δωρεάν στειρώσεις στις αδέσποτες γάτες του Νησιού μας και περιθάλψεις όπου αυτό χρειαστεί.

Παρακαλείστε να κλείνετε ραντεβού στα αναφερόμενα τηλέφωνα ώστε να γνωρίζουμε τον εναπομείναντα αριθμό γατών για στείρωση.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε και την εθελοντική βοήθεια όλων σας!

Οι τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε είναι:

1. Εθελοντική εργασία στο χώρο των στειρώσεων.

2. Μεταφορά των ζώων προς και από το χώρο των στειρώσεων.

3. Εάν γνωρίζετε κάποιον που φροντίζει αδέσποτες γάτες ενημερώστε τον για την εν λόγω δράση, ώστε να προσπαθήσει να τις προσεγγίσει έγκαιρα.

Ελπίζουμε να σας έχουμε όλους στο πλευρό μας στη συνέχεια αυτής μας της προσπάθειας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της κτηνιάτρου, θα καταστεί δυνατή και η εξέταση ιδιόκτητων ζώων συντροφιάς (ύστερα από σχετικό ραντεβού ώστε να ενημερωθούν για το κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών, τηλ: 6997050629, 6979609647).

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ