ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Άκη Σιδέρη και την ομάδα του που δυο μέρες προσπάθησαν και μας έβαλαν στο πνεύμα τως Χριστουγέννων με πολύ γέλιο και πολύ αγάπη (12/12/2022)

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Άκη Σιδέρη και την ομάδα του που δυο μέρες προσπάθησαν και μας έβαλαν στο πνεύμα τως Χριστουγέννων με πολύ γέλιο και πολύ αγάπη! Στόχος μας τώρα είναι η θεατρική ομάδα να ταξιδέψει και εκτός Ύδρας. Επίσης άμεσος επόμενος στόχος είναι η δημιουργία και εκτέλεση και άλλων παραστάσεων με πρωταγωνιστές τα παιδιά της Ύδρας! Όλα τα προγράμματα θα υποστηρίζονται και με την εικόνα και τον ήχο από το δημοτικό web tv radio που θα μας ταξιδεύει συνέχεια στον κόσμο της δημιουργίας και του θεάματος! Το όνειρο από την αρχή ήταν να γίνουμε όλοι φίλοι του θεάτρου και της έκφρασης, να δημιουργήσουμε με τη βοήθεια του σκηνοθέτη μας δικές μας παραστάσεις και να πρωταγωνιστήσουμε σε όλες τις δράσεις που θα έφτιαχνε το τμήμα θεάτρου! Γνωρίζουμε τη δυσκολία και την ένταση όταν τους περισσότερους μήνες η πίεση της δουλειάς για όλους μας είναι αφόρητη αφού το νησί μας πρωταγωνιστεί και στον τουριστικό τομέα αλλά συμφωνήσαμε και επενδύσαμε να περνάμε και εμείς όμορφα αλλά και να υποστηρίζουμε την εναλλακτική μορφή τουρισμό τον Πολιτισμό που είναι πολύ σημαντικό για το νησί μας αλλά και για εμάς!!! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιά για όλη την προσπάθεια και υποστήριξη! Αναμένουμε και τον Άκη ως καπετάνιο να μας βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι της εξερεύνησης του θεάτρου, της υποκριτικής και να δημιουργήσουμε νέες δράσεις για όλους!

Ένα θερμό ευχαριστώ ιδιαιτέρως και στον Σεβασμιώτατο μας και την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας Γραφείο Τύπου- Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης που πάντα μας διαθέτουν το χώρο τους και ότι άλλο τους έχουμε ζητήσει κατά καιρούς!

Ένα δυνατό ευχαριστώ σε όλους όσους μας υποστηρίζετε πάντα και ευχόμαστε να σας προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε μέσα από τον μαγικό και δημιουργικό κοσμο του θεάτρου!!!

Καλές γιορτές με αγάπη, υγεία, Ειρήνη και δημιουργία !!!

Τα Εργαστήρια Τέχνης και Λόγου Ύδρας
Εκ της ΚΕΔΥ
Κατερίνα Μαραγκού Βούλγαρη
Πρόεδρος