ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες κάνει η Επιτροπή «Η Ύδρα για το ’21», λίγο πριν ολοκληρώσει τις οριστικές προτάσεις της (15/06/2020)

Η Συμβουλευτική Επιτροπή «η Ύδρα για το ’21» που οργανώνει επετειακό πρόγραμμα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση, λίγο πριν ολοκληρώσει τις οριστικές προτάσεις της, αποφάσισε να προχωρήσει σε ανοικτό κάλεσμα πολιτών, Υδραίων και φίλων της Ύδρας, ώστε να δώσουν τις δικές τους ιδέες και προτάσεις. Στόχος είναι η συνεργασία των πολιτών με τη μορφή διαβούλευσης και τρόπο διαδραστικό και συμμετοχικό.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή, παρουσία του Προέδρου της, Δημάρχου Ύδρας, Γιώργου Κουκουδάκη ανέθεσε στο μέλος της Επιτροπής, την Δημοσιογράφο και Εκδότρια της εφημερίδας «Η φωνή της Ύδρας», Ελένη Χριστοδούλου να παραλαμβάνει όλες τις ιδέες και προτάσεις των πολιτών, οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα αξιοποιηθούν από την Συμβουλευτική Επιτροπή.

Για κάθε ιδέα-πρόταση οι πολίτες μπορούν να στέλνουν email στην Επιτροπή του Δήμου Ύδρας στο ydra2021@gmail.com μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020.