ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΛΑΜΠΡΙΔΗ
Του ζητήσαμε την επίσπευση της διαδικασίας της επισκευής του λιμανιού στο Καμίνι λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης του ύστερα από τα τελευταία ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IFM TOP RESA ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
Η εν λόγω έκθεση είναι κορυφαία για την ταξιδιωτική βιομηχανία της Γαλλίας προσελκύοντας περισσότερο από 32.000 επαγγελματίες του Τουρισμού.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Μου παρέδωσαν το, ειδικής σχεδίασης και μοναδικής αισθητικής, αναμνηστικό των "Αγώνων Βουνού 2018" και μου γνωστοποίησαν ότι για το 2019 οι Αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 6-7 Απριλίου.
ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΤΣΗ
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους αυτούς που πάλεψαν μαζί μας για την αδειοδότηση και υλοποίηση του.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΛΕΞΗ ΒΕΡΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ "ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ"
Η αγάπη και η προσφορά του στο Νησί μας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΖΑΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821"
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις εκδόσεις «Μένανδρος» και το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας, η επίσημη παρουσίαση της έκδοσης του Καθηγητή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Λάμπρου Βαζαίου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Θέμα της συζήτησης μας ήταν η ιδέα του εικαστικού Αλέξη Βερούκα για την διοργάνωση μιας εβδομάδας εκδηλώσεων αφιερωμένες στην Ελληνογαλλική φιλία.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΚΑΛΤΣΑ ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ
Αυτή δέχτηκε με πολύ χαρά και αφιλοκερδώς. Απόψε λοιπόν στις 21:30 θα την απολαύσουμε στο ΙΑΜΥ μαζί με άλλα Υδραιόπουλα που διαπρέπουν στον Χώρο της Μουσικής, Σταμάτη Βλαχοδημήτρη, Χρύσα Σκάγκου, Κονδυλένια Βλαχοδημήτρη π. Γεώργιος Βλαχόπουλο, αλλά και του χορού όπως η Λίνα Ωρολογά.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
Ταυτόχρονα επιθεωρήσαμε τις εργασίες καθαρισμού του υπαίθριου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων στον οποίο την Κυριακή 05/08/2018 θα φιλοξενηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της "Γαλλικής Εβδομάδας' βραδιά γαλλικής ποίησης σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη.
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ
Το Εφετείο Αθηνών με την 3045/2018 απόφαση του έκανε δεχτό το αίτημα του Δήμου μας για αλλαγή χρήσης του κτιρίου που για πολλά χρόνια στέγασε το Γυμνάσιο και Λύκειο Ύδρας.
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο χώρος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι και από τις 18:00 απόγευμα μέχρι τις 21:00 το βράδυ. Συνεχίζουμε με την κατασκευή δύο ακόμα παιδικών χαρών στα Καμίνια κοντά στο λιμάνι και στην περιοχή του Β Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου.
ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΩΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ
Όπως είχα ενημερώσει με προηγούμενη μου ανάρτηση το Υπουργείο Πολιτισμού έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου μας για την επαναλειτουργία του Αρχοντικού του Παύλου Κουντουριώτη, και έτσι ξεκίνησε την διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ δύο μόνιμων φυλάκων.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. Γ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΑΟΥΛΕΙΩΝ 2018
Μετά το πέρας των Εορταστικών Εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2018», νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσοι συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διοργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΥΔΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΛΑΜΠΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2018
Θερμότατη και συνάμα λαμπρή υποδοχή του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην Ύδρα όπου ιδιαίτερα φιλικός και προσηνής χαιρετούσε εγκάρδια τον κόσμο που του το ανταπέδωσε με χειροκροτήματα και εκδηλώσεις αγάπης
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Ο Δήμος μας έχει εξασφαλίσει 350. 000 Ευρώ από ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την ανακαίνιση του εν λόγω κτιρίου. Σύντομα ξεκινάει η διαδικασία αδειοδότησης.
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΛΙΘΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ "ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ"
Στην επίσκεψη στην εν λόγω γειτονιά ήταν παρούσα και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κατερίνα Μαραγκού. Ο Δήμος μας κάνει αισθητή την παρουσία του σε απομακρυσμένες γειτονιές με έργα! Συνεχίζουμε!
ΥΨΩΘΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΣΑΝ ΤΖΟΡΤΖΙ! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Μια νησίδα που ανήκει στην Ύδρα, που μετά από αγώνες ετών επήλθε η δικαίωση των διοικητικών ορίων της, μια νησίδα με το πρώτο υπεράκτιο αιολικό πάρκο της χώρας, το Σαν Τζόρτζι, από σήμερα και χωρίς καμιά αμφισβήτηση, φέρει στον ιστό του βράχου του, την Υδραϊκή σημαία, που κυματίζει περήφανα δίπλα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ"
Κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε ο Δήμος μας συζητήθηκε το ενδεχόμενο της διοργάνωσης επιστημονικών σεμιναρίων στο Νησί μας με συμμετοχή φοιτητών από όλη την Ευρώπη από το ερχόμενο καλοκαίρι.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΟΥΡΓΟ
Πολύ σύντομα θα παραλάβουμε στον Δήμο μας ειδικά διαμορφωμένους κάδους ανακύκλωσης δωρεά της εταιρείας Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΝΘΩΔΕΣ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
Στην συνάντηση παραυρέθηκε ο κ. Μαμαλούγκας Νίκος, Προϊστάμενος της Ειδικής Yπηρεσίας Διαχείρισηςς (ΕΥΔ) Ε.Π. Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΠΠΕΡΑΑ) καθώς και ο Σύμβουλος ΕΣΠΑ του Δήμου μας κ. Δημήτριος Μπογιατζής
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS κ. ΤΣΑΓΚΑΡΗ
Έθεσα το θέμα της ανάγκης δρομολόγησης πλοίων τύπου Καταμαράν καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, την ανάγκη διατήρησης της έκπτωσης 50% για τους μόνιμους κάτοικους Ύδρας για όλο τον χρόνο, ζήτησα την δρομολόγηση και συμβατικού πλοίου από την HSW καθώς και την μείωση της τιμής του εισιτηρίου.
ΥΔΡΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ, ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ...
ΥΔΡΑ Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
   
       
  (09/10/2018) | (Δελτία Τύπου)
Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής οινοποιήσιμων σταφυλιών 2018-2019

  (05/10/2018) | (Ανακοινώσεις)
Σχετικά με τους Κοινοτικούς Εκλογείς του Δήμου που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στον ειδικό εκλογικό κατάλογο πολιτών ΕΕ

  (05/10/2018) | (Ανακοινώσεις)
Θέσεις εργασίας σε δομές του Δήμου Υδρας

  (05/10/2018) | (Δελτία Τύπου)
Δύο ακόμα σημαντικά έργα για την Ύδρα μας δημοπρατήθηκαν σήμερα (05/10/2018)!

  (03/10/2018) | (Δελτία Τύπου)
Ξεκινάει η υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, τη συμμετοχή στο οποίο μεταξύ άλλων έχει εξασφαλίσει ο Δήμος μας, για την ενίσχυση των κοινωνικών του Δομών

  (02/10/2018) | (Ανακοινώσεις)
Έκπτωση 50% για τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο Νησί μας από την Hellenic Seaways

  (01/10/2018) | (Δελτία Τύπου)
Διεθνής Έκθεση Τουρισμού IFM Top Resa στο Παρίσι

 
Λειτουργία τμημάτων τεχνολογίας και δημιουργικής γραφής
(18/10/2018) | (Εκδηλώσεις)
...
Περισσότερα

Άλλο ένα μικρό αλλά αναγκαίο εδώ και πολλά χρόνια έργο παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης του
(18/10/2018) | (Δελτία Τύπου)
...
Περισσότερα

16η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Ύδρας στις 10 Νοεμβρίου 2018
(16/10/2018) | (Ανακοινώσεις)
...
Περισσότερα

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστο Λαμπρίδη
(10/10/2018) | (Δελτία Τύπου)
...
Περισσότερα