ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ
Το Εφετείο Αθηνών με την 3045/2018 απόφαση του έκανε δεχτό το αίτημα του Δήμου μας για αλλαγή χρήσης του κτιρίου που για πολλά χρόνια στέγασε το Γυμνάσιο και Λύκειο Ύδρας.
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο χώρος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι και από τις 18:00 απόγευμα μέχρι τις 21:00 το βράδυ. Συνεχίζουμε με την κατασκευή δύο ακόμα παιδικών χαρών στα Καμίνια κοντά στο λιμάνι και στην περιοχή του Β Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου.
ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΩΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ
Όπως είχα ενημερώσει με προηγούμενη μου ανάρτηση το Υπουργείο Πολιτισμού έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου μας για την επαναλειτουργία του Αρχοντικού του Παύλου Κουντουριώτη, και έτσι ξεκίνησε την διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ δύο μόνιμων φυλάκων.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. Γ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΑΟΥΛΕΙΩΝ 2018
Μετά το πέρας των Εορταστικών Εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2018», νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσοι συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διοργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΥΔΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΛΑΜΠΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2018
Θερμότατη και συνάμα λαμπρή υποδοχή του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην Ύδρα όπου ιδιαίτερα φιλικός και προσηνής χαιρετούσε εγκάρδια τον κόσμο που του το ανταπέδωσε με χειροκροτήματα και εκδηλώσεις αγάπης
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Ο Δήμος μας έχει εξασφαλίσει 350. 000 Ευρώ από ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την ανακαίνιση του εν λόγω κτιρίου. Σύντομα ξεκινάει η διαδικασία αδειοδότησης.
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΛΙΘΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ "ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ"
Στην επίσκεψη στην εν λόγω γειτονιά ήταν παρούσα και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κατερίνα Μαραγκού. Ο Δήμος μας κάνει αισθητή την παρουσία του σε απομακρυσμένες γειτονιές με έργα! Συνεχίζουμε!
ΥΨΩΘΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΣΑΝ ΤΖΟΡΤΖΙ! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Μια νησίδα που ανήκει στην Ύδρα, που μετά από αγώνες ετών επήλθε η δικαίωση των διοικητικών ορίων της, μια νησίδα με το πρώτο υπεράκτιο αιολικό πάρκο της χώρας, το Σαν Τζόρτζι, από σήμερα και χωρίς καμιά αμφισβήτηση, φέρει στον ιστό του βράχου του, την Υδραϊκή σημαία, που κυματίζει περήφανα δίπλα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ"
Κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε ο Δήμος μας συζητήθηκε το ενδεχόμενο της διοργάνωσης επιστημονικών σεμιναρίων στο Νησί μας με συμμετοχή φοιτητών από όλη την Ευρώπη από το ερχόμενο καλοκαίρι.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΟΥΡΓΟ
Πολύ σύντομα θα παραλάβουμε στον Δήμο μας ειδικά διαμορφωμένους κάδους ανακύκλωσης δωρεά της εταιρείας Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΝΘΩΔΕΣ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
Στην συνάντηση παραυρέθηκε ο κ. Μαμαλούγκας Νίκος, Προϊστάμενος της Ειδικής Yπηρεσίας Διαχείρισηςς (ΕΥΔ) Ε.Π. Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΠΠΕΡΑΑ) καθώς και ο Σύμβουλος ΕΣΠΑ του Δήμου μας κ. Δημήτριος Μπογιατζής
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΑΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS κ. ΤΣΑΓΚΑΡΗ
Έθεσα το θέμα της ανάγκης δρομολόγησης πλοίων τύπου Καταμαράν καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, την ανάγκη διατήρησης της έκπτωσης 50% για τους μόνιμους κάτοικους Ύδρας για όλο τον χρόνο, ζήτησα την δρομολόγηση και συμβατικού πλοίου από την HSW καθώς και την μείωση της τιμής του εισιτηρίου.
ΥΔΡΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ, ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ...
ΥΔΡΑ Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
   
       
  (18/07/2018) | (Προκυρήξεις Έργων)
Υδρευση Παλαμιδάς - Βλυχός στην νήσο Ύδρα

  (17/07/2018) | (Δελτία Τύπου)
Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00 σας προσκαλούμε στην τελετή Αγιασμού και Εγκαινίων της ολοκαίνουργιας Παιδικής Χαράς

  (16/07/2018) | (Δελτία Τύπου)
Τι αποφάσισε για τον σταβλισμό των ιπποειδών το Δημοτικό Συμβούλιο. Βραχνάς τα πρόστιμα!

  (16/07/2018) | (Δελτία Τύπου)
Συζήτηση για τον σταυλισμό των ζώων στην Ύδρα

  (14/07/2018) | (Εκδηλώσεις)
Θεατρο-χορευτική βραδιά 'Red, Hot and Cool'

  (14/07/2018) | (Εκδηλώσεις)
Atlasouna

  (14/07/2018) | (Ειδήσεις)
Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ύδρας - Εύρεση νέου χώρου σταυλισμού των ζώων και άλλες προτάσεις για να βρεθεί λύση σε ένα ζήτημα πολλών δεκαετιών

 
Ξεκινάει η διαδικασία τελικής αδειοδότησης για την δημιουργία Βρεφονηπιακού σταθμού στην Ύδρα
(23/07/2018) | (Ειδήσεις)
...
Περισσότερα

Γαλλική Εβδομάδα στην Ύδρα από 1 έως 5 Αυγούστου 2018
(20/07/2018) | (Εκδηλώσεις)
...
Περισσότερα

Παραδόθηκε στα παιδιά της Ύδρας η σύγχρονη παιδική χαρά και ο υπαίθριος αθλητικός χώρος
(19/07/2018) | (Δελτία Τύπου)
...
Περισσότερα

αλλική εβδομάδα στην Ύδρα
(19/07/2018) | (Δημοσιεύματα Τύπου)
Στη Ύδρα από 30 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου, Γαλλία και Ελλάδα, δυο χώρες με πολιτισμική αλληλεπίδραση, αμοιβαιότητα και συμμαχία σε όλα σχεδόν τα πολιτικοοικονομικά και διπλωματικά πεδία,
 θα συνομιλήσουν...
Περισσότερα