ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήριο μήνυμα για το Αποκριάτικο Καρναβάλι 2018 (23/02/2018)

 
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και φέτος πραγματοποιήθηκε το πατροπαράδοτο καρναβάλι του Δήμου Ύδρας. Θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες για την σημαντική συμμετοχή όλων των συντελεστών και συμμετεχόντων στις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Η φετινή συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άφησε σε όλους, τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που βοηθάει στη διατήρηση του εθίμου που αναβιώνεται κάθε χρόνο στα σοκάκια και στη παραλία του νησιού μας.

Ευχαριστούμε πολύ :

Τον Λιμενάρχη μας κ. Μανδαλάκη Γεώργιο για την διατήρηση της τάξης στο λιμάνι της Ύδρας.

Τον κ. Νίκο Παύλου που για μια ακόμη χρονιά βοήθησε να συνεχιστεί η παράδοση της οικογένειας του, η οποία πάντα πρωτοστατεί στο ετήσιο Καρναβάλι της Ύδρας.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας που εργάστηκαν ακούραστα αυτές τις μέρες, τον δημοτικό μας σύμβουλο κ.Γρηγόρη Κοτρομάγια για την επίβλεψη και την καθαριότητα του χώρου και τον Αντιδήμαρχο κ.Ιωάννη Μπελεγρή για την πολύτιμη βοήθεια του στις φετινές εκδηλώσεις.

Στον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας για τη συμμετοχή τους στο καρναβάλι.

Την Κ.Ε.Δ.Υ., το προσωπικό της και ιδιαιτέρως τον κ.Δημήτρη Βούλγαρη και την Αντιπρόεδρο κα Κατερίνα Μαραγκού για την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων και την εξυπηρέτηση των καρναβαλιστών με νέες στολές.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στους χορηγούς μας:

Τα Σούπερ Μάρκετ: του κ.Ιωάννη Μήτσιου, κ.Παναγιώτη Καλαματιανάκη, κ.Παναγιώτη Ράμπια, κ.Χρήστου Μπεξή, κ.Νικόλαου Μαραγκού, κ.Βούλγαρη Μαρίας.

Τις καφετέρειες και εστιατόρια: Γωνία, Παραδοσιακό, Σινιάλο, Skipper, Isalos, The cool mule, Prima, Ψαροπούλα, Ciao, Ρολόϊ, Αννίτα, Πιάτο, Bandera, το καφέ της Γωγώς, Χριστίνα (καμίνι), Κονδυλένια (καμίνι).

Την κ.Ζωή Πούλου, τον κ.Λαναρά Κατεψυγμένα Είδη, τους κ.Γούναρη Αφοι Γούναρη Κρεοπωλείο.

Τέλος, οφείλουμε ένα ουσιαστικό ευχαριστώ στις νέες και στους νέους του Νησιού μας που συνεχίζουν τα πατροπαράδοτα έθιμα του τόπου μας.

Ευελπιστούμε πάντα στη βοήθεια σας για τη συνέχεια των παραδόσεων μας, με εκδηλώσεις που αναβιώνουν το παρελθόν μας και συμβάλλουν στην προβολή του τόπου μας και την ανάδειξη της πολιτιστική μας κληρονομιά.

Μια σημαντική παράλειψη εκ μέρους μας, θα θέλαμε ολόθερμα να ευχαριστήσουμε το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Hydra LanguageSchool για την πολύτιμη βοήθεια τους που προσφέρουν κάθε χρόνο στη διοργάνωση του πατροπαράδοτου καρναβαλιού. Ευχαριστούμε πολύ για όλα.



Ευχόμαστε σε όλους σας Καλή Σαρακοστή

Γεώργιος Ε. Κουκουδάκης
Δήμαρχος Ύδρας
Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Υ.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ