ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ύδρας - Εύρεση νέου χώρου σταυλισμού των ζώων και άλλες προτάσεις για να βρεθεί λύση σε ένα ζήτημα πολλών δεκαετιών (14/07/2018)

 
Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ύδρας με θέμα: “Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον σταυλισμό των ζώων”. Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας ήταν μονοθεματική και περιέχει ενημέρωση, κατάθεση προτάσεων,συζήτηση αλλά και λήψη απόφασης για τον σταυλισμό των ζώων του νησιού.



Το Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 και ώρα 10:00 πμ και παρέστησαν οι Βουλευτές Α' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Δρίτσας και κα Ε. Σταματάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος, η Προϊσταμένη της Πολεοδομίας Πειραιά κ. Α. Αναστασάκου, φορείς του νησιού και δεκάδες κόσμου.
Κατά τη συνεδρίαση ψηφίστηκε ομόφωνα να συνεργαστούν όλοι οι φορείς υπουργεία υπηρεσίες και Δήμος Ύδρας, να συνεδριάσει η 7μελής επιτροπή που έχει αναλάβει να βρει χώρους και να δώσουν μια πρόταση για να γίνει οικονομοτεχνική μελέτη για την κατασκευή χώρου σταυλισμού.

Η Υπηρεσία της πολεοδομίας Πειραιά να αναθεωρήσει και από 119 συστάσεις (έγγραφα που περιέχουν τα πρόστιμα), να τα μετατρέψει σε 3 συγκεντρωτικές συστάσεις και γενικά να υπάρχει υπομονή και συνεργασία προς όλες τις κατευθύνσεις σε αυτό το μεταβατικό στάδιο.






https://hydraspoliteia.blogspot.com/2018/07/blog-post_36.html

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ