ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Στο επίπεδο υγειονομικού κινδύνου 2 (από 3) κατέβηκε η Ύδρα (26/10/2020)

 

Οφείλω ένα ουσιαστικό ευχαριστώ στους αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης που έλαβαν σοβαρά υπόψη την επιστολή που στείλαμε στις 16.10.2020 με τους συναδέλφους Δημάρχους των νησιών της Π.Ε. Νήσων Αττικής, με την οποία παρακαλέσαμε για την διακριτή αξιολόγηση των νησιών μας σε σχέση το λεκανοπέδιο της Αττικής σε ό,τι αφορά την κατηγοριοποίησή τους στον Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας.

Αυτό σημαίνει ότι τα αυστηρότερα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τον Πρωθυπουργό για τις περιοχές κατηγορίας 3 και 4, δηλαδή μάσκες και σε εξωτερικούς χώρους καθώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ, ΔΕΝ θα ισχύσουν για τις περιοχές μας.

Ευχαριστώ τέλος όλους τους συναδέλφους Δημάρχους για την συνεργασία μας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πόρου κ. Γιάννη Δημητριάδη για τον συντονισμό της πρωτοβουλίας μας.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει εφησυχασμό. Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε χαμηλό το επίπεδο υγειονομικού κινδύνου για τα Νησιά μας! Τηρούμε τα μέτρα, φοράμε μάσκες, όπου προβλέπεται, και διατηρούμε τις αποστάσεις. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με ασφάλεια!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ