ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ξεκινάει τις επόμενες μέρες η δεύτερη φάση του έργου της επισκευής του εξωτερικού λιμενοβραχίονα του Λιμανιού της Ύδρας μας συνολικού προϋπολογισμού 670.000 Ευρώ (25/01/2021)

 

Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής του κεντρικού προβλήτα στο λιμάνι μας συνολικού προϋπολογισμού 267.000 Ευρώ και την ολοκλήρωση της επισκευής του αλιευτικού καταφυγίου στο Καμίνι συνολικού προϋπολογισμού 594.000 Ευρώ, ξεκινάει τις επόμενες μέρες η δεύτερη φάση ενός ακόμα σημαντικού και εδώ και πολλά χρόνια αναγκαίου έργου. Πρόκειται για την επισκευή και αναβάθμιση, με παροχές ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, του εξωτερικού λιμενοβραχίονα.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 670.000 Ευρώ και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Οφείλονται συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ιωάννη Μπελεγρή καθώς και στα Μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου για την άριστη συνεργασία τους και για αυτό το εντυπωσιακό πραγματικά έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια. Στην μεμψιμοιρία των λίγων εμείς σιωπούμε και αφήνουμε τα ΕΡΓΑ μας να μιλήσουν!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ