ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ολοκληρώθηκε και το έργο της επισκευής δρόμου 500 μέτρων στην περιοχή "Μανδράκι" και η κατασκευή μικρού αντιπλημμυρικού για την προστασία της μονάδας αφαλάτωσης (18/02/2021)

Ολοκληρώθηκε και το έργο της επισκευής δρόμου 500 μέτρων στην περιοχή "Μανδράκι" και η κατασκευή μικρού αντιπλημμυρικού για την προστασία της μονάδας αφαλάτωσης. Το έργο είχε συνολικό προϋπολογισμό 150.000 Ευρώ και καλύφθηκε από πόρους του Δήμου μας. Με την ευκαιρία θέλω να εκφράσω τις πλέον θερμές ευχαριστίες μου σε όλους τους δημότες της Ύδρας μας που συνεργάστηκαν με την υπηρεσία καθαριότητας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλεται στους οδηγούς και τα πληρώματα των απορριμματοφόρων του Δήμου μας για την υπομονή τους και την υπερπροσπάθεια τους να μείνει το Νησί μας καθαρό. Ευχαριστίες οφείλονται και στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Ιωάννη Μπελεγρή για τον συντονισμό αυτής της προσπάθειας.

Τις επόμενες μέρες θα απομακρυνθούν όλα τα μπάζα και τα μεγάλα αντικείμενα που έχουν συσσωρευτεί σε διάφορες περιοχές. Τσάμπα έβγαζαν φωτογραφίες κάποιοι ως "αφανείς ναύτες" ενός πλοίου που ο καπετάνιος του έχει τεθεί σε αργία....λόγω των χειρισμών του κατά το αντιπαραγωγικό και σκανδαλώδες χθες...καλό βράδυ σε όλους!