ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης δύο αγροτικών Ιατρών για το νησί της Ύδρας (04/03/2021)

Οι δύο γιατροί βρίσκονται ήδη στο Νησί μας. Όπως είχαμε ενημερώσει σχετικά και το Δημοτικό Συμβούλιο, η εν λόγω διαδικασία είχε ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2020 αλλά καθυστέρησε λόγω της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία.

Παρόλα αυτά από τον Νοέμβριο του 2020, οπότε ολοκληρώθηκε η θητεία της τελευταίας αγροτικού γιατρού, ο Δήμος μας σε συνεννόηση με την Δεύτερη Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, κάλυπτε τα έξοδα διαμονής Ιατρών που έφταναν στο Νησί μας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμού των δύο νέων Αγροτικών Ιατρών.

Για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο μας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία πρόσληψης και μόνιμου Ειδικευμένου Ιατρού.

Οφείλω ένα ευχαριστώ στον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη για την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου μας. Αυτό που προέχει τώρα είναι η δυνατότητα επίσημης συνεργασίας μεταξύ του Κουλούρειου Νοσοκομείου μας και του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου.

Για το θέμα αυτό είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Πρόεδρο του Νοσοκομείου μας κ. Εφραίμ και σύντομα θα συναντήσουμε και τον αρμόδιο Υπουργό. Με μεθοδικότητα, επιμονή και αγαστή συνεργασία όλοι μαζί παλεύουμε για τα προβλήματα της Ύδρας μας.

(Η φωτογραφία είναι από το 2019).