ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ύδρας, Γεώργιου Κουκουδάκη για τις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Ελλάδα (01/08/2021)

Από τις (31/07/2021) επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου μας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Ελλάδα. Χθες στην Ύδρα τιμήθηκαν οι Αυστριακοί Φιλέλληνες στην Επανάσταση του 1821.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο που εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις εν λόγω εκδηλώσεις. Ευχαριστίες οφείλονται στην Α.Ε Πρέσβυ της Αυστρίας στην Ελλάδα κ. Hermine Poppeller για την συν-διοργάνωση και την σημαντική χρηματοδότηση αυτών των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε την κ. Κωνστάντια Γουρζή για αυτή την πανέμορφη σύνθεση, τους άριστους μουσικούς για τη συμμετοχή τους, τον Αλέξη Βερούκα για την σχεδίαση και εκτύπωση των αφισών, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου πατέρα Ακίνδυνο Δαρδανό για την παραχώρηση του προαυλίου χώρου και του συνεδριακού κέντρου του Καθεδρικού μας Ναού, την Πρόεδρο κ. Κατερίνα Μαραγκού, τα Μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της ΚΕΔΥ για την οργάνωση.

Η εξωστρέφεια των εκδηλώσεων του Δήμου μας αποτελεί συνειδητή επιλογή μας. Η Ύδρα μας φέτος γιορτάζει μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα και τους φίλους του Ελληνισμού 200 χρόνια Ελεύθερου Εθνικού Βίου.

Με αυτές τις εκδηλώσεις τιμούμε και διατηρούμε την ιστορική μνήμη κάνοντας ταυτόχρονα ευρέως γνωστή τη μεγάλη συνεισφορά της Ύδρας στον Εθνικοαπελευθερωτικό μας Αγώνα. Ταυτόχρονα αναβιώνουμε δεσμούς φιλίας με άλλα έθνη.

Η μεγάλη προσέλευση Αυστριακών τουριστών στην χθεσινή εκδήλωση μας συγκίνησε όλους. Εμείς συνεχίζουμε Για την Ύδρα.