ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού, συστήνεται η διενέργεια αναμνηστικής δόσης (3ης) των εμβολίων για τη νόσο Covid-19 στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ (09/11/2021)

Σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού, συστήνεται η διενέργεια αναμνηστικής δόσης (3ης) των εμβολίων για τη νόσο Covid-19 στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

Όποιοι κάτοικοι επιθυμούν να εμβολιαστούν είτε με τη 1η, 2η ή 3ή δόση παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο( με κεφαλαία), ΑΜΚΑ, τηλέφωνο επικοινωνίας(σταθερό ή κινητό ) καθώς και την ημερομηνία πραγματοποίησης της 2ης δόσης στο κάτωθι email: emvolioydra@gmail.com μέχρι και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ.

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν συμμετοχή στο προσωπικό μου τηλέφωνο 6981952666 από τις 17:00 μμ. έως και τις 21:00 μμ.

Να σημειωθεί πως από το Συντονιστικό κέντρο του ΓΕΕΘΑ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, θεωρείται ως καταληκτική ημερομηνία δήλωσης επιθυμίας εμβολιασμού.

Η αποστολή των εμβολίων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου οπότε και θα ξεκινήσει η διαδικασία προγραμματισμού των ραντεβού των δηλωθέντων για εμβολιασμό.