ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Η εθνική επιτροπή εμβολιασμού αξιολογώντας τα νέα δεδομένα μειώνει το διάστημα της αναμνηστικής δόσης από τους 6 μήνες στους 3 μήνες για τις ηλικίες 17 και άνω. (11/12/2021)

Η εθνική επιτροπή εμβολιασμού αξιολογώντας τα νέα δεδομένα μειώνει το διάστημα της αναμνηστικής δόσης από τους 6 μήνες στους 3 μήνες για τις ηλικίες 17 και άνω.

Το διάστημα των 2 μηνών για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Johnson παραμένει, όπως επίσης για όσους έχουν νοσήσει έχουμε τη μείωση του διαστήματος του εμβολιασμού από τους 6 μήνες μετά τη νόσηση στους 3 μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα κατ' οίκον εμβολιασμού εντάσσεται και το εμβόλιο της Pfizer, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες με αδυναμία μετακίνησης παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους ιατρούς του Π.Π.Ι. Ύδρας καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, και ώρες 9:00 π.μ με 13:00 μ.μ. στο 22980-29720 για την οργάνωση των ραντεβού τους.
Επιπλέον από τις 10 Δεκεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση του εμβολίου σε παιδιά 5-11 ετών τα παιδιά θα εμβολιαστούν αποκλειστικά με Pfizer, μετά την έγκριση που έλαβε από τον EMA, ενώ η χορήγηση θα γίνεται με το 1/3 της κανονικής δόσης που λαμβάνουν οι ενήλικοι.

Καλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους να δηλώσουν τα στοιχεία τους στο κάτωθι email: emvolioydra@gmail.com ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Όσοι πολίτες λοιπόν επιθυμούν να εμβολιαστούν είτε με τη 1η, 2η ή 3η δόση τους ζητείται όπως αποστείλουν τα στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο( με κεφαλαία), ΑΜΚΑ, τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό ή κινητό ) καθώς και την ημερομηνία πραγματοποίησης της 2ης δόσης στο κάτωθι email: emvolioydra@gmail.com ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν την επιθυμία τους στο προσωπικό μου τηλέφωνο 6981952666 από τις 17:00 μμ. έως και τις 21:00 μμ.