ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ξεκινάει από τις 21/12/21 έως και την Πέμπτη 23/12/21 η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ύδρας για το μήνα Δεκέμβρη (20/12/2021)

 

Για την ομαλή λειτουργία και στήριξη του παντοπωλείου μας οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε μια σειρά ανθρώπων που δεν σταματούν να αποδεικνύουν έμπρακτα τη δοτικότητα και την αλληλεγγύη τους προς τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

-Τον κ. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, ο οποίος προσέφερε για ακόμη μια φορά το ποσό των 2000,00 €. Η προσφορά του στο Νησί είναι γνωστή και πολυεπίπεδη. Τον ευχαριστώ και προσωπικά γιατί ουσιαστικά με τις δωρεές του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους κρατάει ζωντανό το παντοπωλείο μας.

-Τον κ. Χρήστο Ντούσκο που και αυτά τα Χριστούγεννα δεν μας ξέχασε και μας δώρισε παρθένο ελαιόλαδο (5 τενεκέδες 17 λίτρων) , ένα τόσο σημαντικό προϊόν που χωρίς την ευγενική προσφορά του θα έλειπε από το νοικοκυριό των ωφελούμενων.

- Τον κ. Αλέξη Βερούκα που επίσης μας δώρισε το ποσό των 1500,00€ αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία σε μια περίοδο με αυξημένες κοινωνικές ανάγκες. Η προσφορά του στο Νησί είναι ούτως η άλλως εμφανής σε πολλούς τομείς.-Την κα. Κυριακή Παστού που αρκετές φορές μέσα στο χρόνο
(ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στο νησί) δεν μας ξεχνά και προσφέρει προϊόντα πρώτης ανάγκης στους ευάλωτους συμπολίτες μας

- Τον κ. Ιωάννη Μήτσιου που φροντίζει να γεμίζει και ο ίδιος εκτός των συμπολιτών μας, το καλάθι αγάπης και προσφοράς που βρίσκεται στο κατάστημά του.-Τον κ. Νικόλαο Μαραγκό που οι περισσότερες μεταφορές των προϊόντων για το Παντοπωλείο αποτελούν δωρεά του.

-Τον κ. Κυριάκο Τσαγκάρη που αμέσως ανταποκρίθηκε κατόπιν επιστολής μου, να ενισχύσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συμπολιτών μας, με τα παραδοσιακά του Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

-Επίσης τον κ. Ιωάννη Καραγιάννη που και αυτός ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για την ενίσχυση των ωφελουμένων μας σε Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

-Τον κ. Δημήτριο Λεριό για τη δωρεά του σε είδος πρώτης ανάγκης (γάλα).

-Το ξενοδοχείο Υδραία για τη δωρεά του σε είδη πρώτης ανάγκης.

-Το σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης για την προσφορά του σε δωροεπιταγές συνολικού ποσού 500,00€ (Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα. Γιασεμή Ψωμαρά για την βοήθειά της)

-Την εταιρεία ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ σε είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά είδη)

-Την εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ (αντισηπτικά χεριών, σαπούνια).

-Ευχαριστίες οφείλονται στην κα. Κατερίνα Μαραγκού, στο πρόγραμμα Εργαστήρια Τέχνης και Λόγου Ύδρας, στους δασκάλους του 2ου Δημοτικού σχολείου Ύδρας καθώς και στις κυρίες Ανναλίνα Φωτοπούλου και Λία Δημοπούλου για την πολύτιμη παρουσία και προσφορά τους στις καλλιτεχνικές παιδικές δημιουργίες των παιδιών του 2ου Δημοτικού σχολείου Ύδρας που θα ενισχύσουν τη δομή του Κοινωνικού μας παντοπωλείου εν όψει των εορτών.

- Να ευχαριστήσω θερμά την ΚΕΔΥ και συγκεκριμένα την πρόεδρό της κα. Κατερίνα Μαραγκού, την Αντιπρόεδρο κα. Ειρήνη Μπέλεση-Παύλου αλλά και τα μέλη του Διοικητικού της συμβουλίου που και φέτος φρόντισαν να προσφέρουν τις δωροεπιταγές (σε κατεψυγμένα προϊόντα) αξίας 50 € έκαστη.

Επίσης να ευχαριστήσω όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο κάλεσμά μας για την προσφορά παιχνιδιών και ειδών ρουχισμού για ενήλικες και παιδιά που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως και 18 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα τους Λεμπέση Ελένη, Βρόντου Μαρία, Μαυρουδάκου Ειρήνη, Κιουράνη Ειρήνη, Κατοίκου Παναγιώτα, Χιώτη Μαρία, Λαναρά Μεταξία, Καπράλου Μαριάννα, Wendy Bouchlas, Μπισπινικάκη Ευδοξία, Ζουλού Ασημίνα, Edwards Kelsey καθώς και πολλούς ανώνυμους δωρητές .

-Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα κορίτσια που δουλεύουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας κα. Ζωή Τσοβού και κα. Κάντιω Αναργύρου, για την ευγενική τους παρουσία και βοήθεια σε οποιαδήποτε κοινωνική δράση πραγματοποιείται.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη που δείχνετε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα που διανύουμε, η συνεισφορά όλων είναι πολύτιμη.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με Υγεία, Αγάπη και Προσφορά.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ