ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ξεκινάει σύντομα η διαδικασία δημοπράτησης του έργου της επισκευής και ανακαίνισης των κτιρίων και των προαύλιων χώρων του Β Δημοτικού και Β Νηπιαγωγείου Ύδρας (17/05/2023)

 

Ξεκινάει σύντομα η διαδικασία δημοπράτησης του έργου της επισκευής και ανακαίνισης των κτιρίων και των προαύλιων χώρων του Β' Δημοτικού και Β' Νηπιαγωγείου Ύδρας συνολικού προϋπολογισμού 780.000 Ευρώ.

Υπογράψαμε σήμερα (16/05/2023), με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Σταύρου Βοϊδονικόλα, την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ύδρας και της Περιφέρειας Αττικής για την υλοποίηση του έργου της επισκευής και ανακαίνισης των κτιρίων και των προαύλιων χώρων του Β' Δημοτικού και Β' Νηπιαγωγείου Ύδρας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 780.000,00 € με ΦΠΑ.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών με ποσό ύψους 100.000,00 €, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας/Πράσινο Ταμείο με ποσό ύψους 167.000,00 €, από Ίδιους Πόρους της Περιφέρειας Αττικής με ποσό ύψους 300.000,00 € και από Ίδιους Πόρους του Δήμου Ύδρας με ποσό ύψους 213.000,00 €.

Χάρις στη υγιή οικονομική του κατάσταση, ο Δήμος μας μπορεί και συγχρηματοδοτεί έργα αναγκαία Για την Ύδρα μας! Από τον αριθμό των φορέων που χρηματοδοτούν το εν λόγω έργο μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος με πόση μεθοδικότητα και επιμονή διεκδικούμε έργα για το Νησί μας. Το εν λόγω έργο δεν είναι μόνο απολύτως απαραίτητο για την εκπαιδευτική δραστηριότητα αλλά η υλοποίηση του επιβάλλεται από την ιστορικότητα των δύο κτιρίων της Ύδρας μας! Εμείς δεν έχουμε πολλά να πούμε! Έχουμε πολλά να κάνουμε! Κάθε μέρα το αποδεικνύουν τα έργα μας Για την Ύδρα!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ