ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γεώργιος Κουκουδάκης παρευρέθει στις 28/06/2023 στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των εργαστηρίων ζωγραφικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ) <<Ανδρών Μόχθος>> (02/07/2023)

 

Eίχα τη χαρά την περασμένη Τετάρτη (28/06/2023) να παρευρεθώ στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των εργαστηρίων ζωγραφικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ) "Ανδρών Μόχθος". Τα παιδιά της Ύδρας μας, υπό τη καθοδήγηση της δασκάλας τους Ανναλίνας Φωτοπούλου, ζωγράφισαν τα παλαιά επαγγέλματα του τόπου μας. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στην Ανναλίνα για αυτή την υπέροχη δουλειά! Ακολούθησε και η παρουσίαση της φετινής δουλειάς των μουσικών τμημάτων της ΚΕΔΥ.

Το αποτέλεσμα εξίσου εντυπωσιακό! Όλοι μας συμμετείχαμε σ' ένα πανέμορφο μουσικό ταξίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της Ύδρας μας καθώς και στις καθηγήτριες τους Μαρία Κουτούζη και Βίκυ Δικαιάκου για όλη αυτή την προσπάθεια!

Ο Δήμος μας μέσω της ΚΕΔΥ παρέχει δωρεάν μαθήματα μουσικής και ζωγραφικής στα παιδιά της Ύδρας μας γιατί συνειδητά επενδύει στον πολιτισμό και την παιδεία της νέας γενιάς. Ευχαριστούμε την Πρόεδρο της ΚΕΔΥ κ. Κατερίνα Μαραγκού, την Αντιπρόεδρο κ. Ειρήνη Μπέλεση και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για αυτές τις πανέμορφες δράσεις!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ