ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ύστερα από πολλές και επίπονες προσπάθειες οι λογαριασμοί της Ύδρευσης θα μπορούν να πληρώνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη και στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ύδρας (04/03/2024)

 

Ύστερα από πολλές και επίπονες προσπάθειες οι λογαριασμοί της Ύδρευσης θα μπορούν να πληρώνονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη και στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

Οφείλουμε πολλές ευχαριστίες στην προϊσταμένη της Οικονομικής μας Υπηρεσίας κ. Γεωργία Σερέτη και στην Ταμία του Δήμου μας κ. Βασιλική Κάτσικα για την προσπάθεια που κατέβαλλαν για να έχουμε τόσο γρήγορα, ύστερα από τη μεταφορά της Οικονομικής Υπηρεσίας μας από τον Δήμο Σπετσών στον Δήμο μας, και αυτή τη δυνατότητα.

Οφείλουμε ένα ουσιαστικό ευχαριστώ και στον πρώην Δήμαρχο Σπετσών κ. Παναγιώτη Λυράκη, τα Μέλη του Δημοτικού του Συμβουλίου και στα στελέχη της Οικονομικής τους Υπηρεσίας για τη βοήθεια.

Ευχαριστούμε και όλους τους Δημότες μας για τη συνεργασία και την κατανόηση τους! Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμους μας με σύγχρονο εξοπλισμό και νέα στελέχη


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ