ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Σύσκεψη Δημάρχου Ύδρας κ. Γεωργίου Κουκουδάκη με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη, τον πρώην Υφυπουργό και Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο ... (04/04/2024)

 

Στις 3 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης συναντήθηκε στον Πειραιά με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας κ. Ιωάννης Μπελεγρής.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η πορεία των λιμενικών έργων στην Ύδρα και ειδικότερα το εν εξελίξει έργο του αλιευτικού καταφυγίου στην περιοχή “Καμίνι” της Ύδρας, αλλά και το θέμα σχετικά με τα έργα υποδομής και την επισκευή του μόλου στη θέση “Μετόχι”. Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ύδρας έθεσε το αίτημα της χρηματοδότησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, καθώς όπως επισήμανε, είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη και την πορεία των εν λόγω έργων.

Εκ του Δήμου


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ