ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Νέα Εποχή για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ύδρας με το Πρώτο Σύστημα Υπογειοποιημένων Κάδων Κάθετης Συμπίεσης Απορριμμάτων. (29/04/2024)

 

Μετά την επιτυχημένη δοκιμή του πρώτου συστήματος υπογειοποιημένων κάδων κάθετης συμπίεσης απορριμμάτων, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ύδρας περνάει σε μία Νέα Εποχή. Στις 29 Απριλίου 2024 ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, οι Αντιδήμαρχοι κα Μαρία Κάτσικα και κα Γεωργία Μαραγκού, καθώς και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καθημερινότητας κ. Παναγιώτης Μαρκαντώνης παραβρέθηκαν στον δοκιμαστικό έλεγχο του πρώτου συστήματος υπογειοποιημένων κάδων κάθετης συμπίεσης απορριμμάτων στην περιοχή του δημοτικού γηπέδου Ύδρας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δήμαρχος έκανε τις εξής δηλώσεις: «Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου σήμερα περνάει σε Νέα Εποχή. Το καινούριο αυτό σύστημα ισοδυναμεί με 20 κοινούς (πράσινους) κάδους απορριμμάτων και υπόσχεται την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και της άσχημης θέας από τη συγκέντρωση των απορριμμάτων στο σημείο αυτό. Επίσης, αυτό το σύστημα είναι το πρώτο από τα τρία συνολικά που σχεδιάζουμε και έχουμε εξασφαλίσει τις σχετικές εγκρίσεις, να τοποθετήσουμε στο Δήμο μας.»

Τέλος, ο κ. Κουκουδάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για ακόμα μία φορά την εταιρία Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννη, η οποία κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του κόστους προμήθειας και εγκατάστασης του εν λόγω συστήματος στο Δήμο Ύδρας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ