ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα φροντίδας των ιπποειδών του Δήμου Ύδρας σε συνεργασία με την Animal Action Hellas (29/05/2024)

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα φροντίδας των ιπποειδών του Δήμου Ύδρας (17-18/5/2024) σε συνεργασία με την Animal Action Hellas, όπου περιλάμβανε δωρεάν κτηνιατρική, πεταλωτική και οδοντιατρική φροντίδα καθώς ενημέρωση των ιδιοκτητών σε θέματα υγείας και φροντίδας των ζώων τους.

Η αγάπη και ο σεβασμός των ιδιοκτητών για τα ζώα τους αποδείχθηκε και φέτος, καθώς σε 50 ιπποειδή και συγκεκριμένα σε 17 μουλάρια, 5 γαϊδούρια και 28 άλογα, παρασχέθηκαν κτηνιατρικές, οδοντιατρικές και πεταλωτικές υπηρεσίες. Επιπλέον σε 6 ζώα τοποθετήθηκε microchip.

Να ευχαριστήσουμε την κτηνιατρική ομάδα της Animal Action που και φέτος έκαναν άριστη δουλειά αλλά και την κτηνίατρο και συντονίστρια του εν λόγω προγράμματος κα. Ελίζα Γκέσκου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους, εθελοντές και μη, που με τον οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν να ολοκληρωθεί και φέτος με επιτυχία η δράση του Δήμου μας.

Η φιλοζωία είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας των Υδραίων και ο Δήμος μας είναι διαχρονικός συμπαραστάτης στον κλάδο των Αγωγιατών.

Να σημειωθεί πως το κόστος της δράσης για 4η συνεχόμενη χρονιά, καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από το Δήμο Ύδρας, ως άλλη μια ένδειξη έμπρακτης στήριξης στους ιδιοκτήτες ιπποειδών του Νησιού μας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ