ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Με επισημότητα η μεταφορά της Ληκύθου με την καρδιά του Ναυάρχου Α. Μιαούλη (26/06/2016)

 
Πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016η μεταφορά της Ληκύθου με την καρδιά του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη  από το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Την Λήκυθο με την καρδιά του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη παρέδωσε η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου στον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κ. Καραγιώργη.



Την Λήκυθο με την καρδιά του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη από το Ιστορικό Αρχείο- Μουσείο έως τον Καθεδρικό Ναό κρατούσε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Κ. Καραγιώργης και τον Σταυρό (τον οποίο είχε στο πλοίο ο Α. Μιαούλης), κρατούσε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης.

Ο  Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος  και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος  π. Ακίνδυνος Δαρδανός υποδέχθηκε την Λήκυθο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ύδρας. 

Στη μεταφορά της Ληκύθου με την καρδιά του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη συμμετείχαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και  Νησιωτικής πολιτικής κ. Θ. Δρίτσας, η Βουλευτής της Α΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ε. Σταματάκη, η Βουλευτής της Α΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Γεννιά, ο Αντιπεριφεριάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο ΑΓΕΝ Αντιναύαρχος  Γ. Γιακουμάκης, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Π Λυράκης,  η Πρέσβειρα της Αργεντινής Καρολίνα Πέρεζ Κόλμαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας κ. Α. Ζεύκης, οι Αστυνομικές και Λιμενικές αρχές της Ύδρας, ο Διοικητής και Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, η Διευθύντρια το Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου,  ο Τελετάρχης  κ. Γ. Μουδρέας και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Την Λύκηθο συνόδευαν τιμητικά Στρατιωτικές, Λιμενικές και Αστυνομικές Αρχές, μπάντα και άγημα του Πολεμικού Ναυτικού, οι «Μπουρλοτιέρηδες» της Ύδρας







http://hydraspoliteia.blogspot.gr/2016/06/blog-post_25.html?spref=fb

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ