ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Άλλη μια πρωτοβουλία καθαρισμού και καλλωπισμού, αυτή τη φορά στους φοίνικες του Κουλούρειου Νοσοκομείου (20/06/2017)

 
Καθαρισμός των δυο φοινίκων και προσπάθεια αντιμετώπισης και θεραπείας του ενός από τους δύο που βρίσκονται έξω από το Κουλούρειο Νοσοκομείο στην Ύδρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με την ευγενική χορηγία και επίβλεψη του Εικαστικού Αλέξη Βερούκα.

Ειδικό συνεργείο αφού έκοψε και απομάκρυνε τα φύλλα από τους φοίνικες, μια δύσκολη τεχνικά εργασία, θα προβεί και στην αντιμετώπιση του ενός άρρωστου φοίνικα (στα δεξιά)  με την ανάλογη θεραπεία. 

Ο κ. Βερούκας ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία με την άδεια της διοίκησης του Νοσοκομείου, στο πλαίσιο της γενικής αναμόρφωσης και καλλωπισμού του ευρύτερου χώρου, όπως έγινε στον Κήπο των Υδραίων Ζωγράφων, στην Πλατεία Βότση, ο οποίος και αποτελεί μια "όαση" στην καρδιά της Ύδρας.

Σύντομα θα ολοκληρωθεί ο ειδικός φωτισμός, ώστε ο Κήπος να λάβει την τελική αναζωογονημένη του μορφή, άξιας θαυμασμού και συνεχούς πλέον φροντίδας.

http://fonitisydras.com/latest-news/item/2270-allh-mia-prvtovoulia-katharismou-kai-kallvpismou-ayth-th-fora-stoyw-foinikew-toy-kouloureiou

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ