ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήρια επιστολή στους συμμετέχοντες αιμοδότες του Δήμου Υδρας (27/06/2017)

 
Θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν ενεργά στην 13η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώθηκε από το Δήμο μας, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους 49 εθελοντές αιμοδότες, τακτικούς και νέους, που προσήλθαν στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας και χάρη στην αλτρουιστική τους διάθεση και την ανιδιοτελή τους προσφορά συγκεντρώθηκαν 45 μονάδες αίματος. Η προσφορά τους αυτή ενδεικτική της ευαισθησίας τους, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΥ κ. Μαραγκού Αικατερίνη και στην Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου μας κ. Αγγελική Νάζου, για την άριστη διοργάνωση και μέριμνα της αιμοδοσίας.

Θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», που με χαμόγελο και μεγάλη προθυμία πραγματοποίησε την αιμοληψία, καθώς επίσης και στον ιατρό κ.Παναγιώτη Μανίκη, για την φιλοξενία της αιμοδοσίας στους άριστους χώρους του Κουλούρειου Νοσοκομείου αλλά και στο προσωπικό του το οποίο στάθηκε επί ποδός καθ΄ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την σημαντική συμβολή του στην προβολή της προσπάθειας μας.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε, τον κ. Δημήτρη Παγάνη για την δωρεάν φύλαξη του οχήματος του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», στο χώρο στάθμευσης στο Μετόχι καθώς επίσης και τον κ. Ζωγκό Γεώργιο για την δωρεάν μετακίνηση της κινητής μονάδας αιμοληψίας από Μετόχι για Ύδρα και από Ύδρα για Μετόχι. Ειλικρινείς ευχαριστίες και στον κ. Βλαχοδημήτρη Δημήτριο για την δωρεάν παροχή γεύματος στο προσωπικό της αιμοδοσίας.

Τέλος, όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή και επιθυμούν να αιμοδοτήσουν μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά « Άγιος Παντελεήμων» ή σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Ύδρας.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Ύδρας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ 180 40
Τηλ. 22983 20 200 - 22980 52210 - 22980 53003 Fax 22980 53482
www.ydra.gov.gr email: dimosydr@otenet.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ