ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Με επιτυχία η ανθρωποκεντρική έκθεση του Δημήτρη Αλέξανδρου Φατούρου (10/08/2017)

 
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε χθες Τετάρτη 9 Αυγούστου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Δημήτρη Αλέξανδρου Φατούρου που έγιναν στη δημοτική αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη".

Σε σύντομο χαιρετισμό που έκανε ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Παύλου για την δωρεάν ανακαίνιση της αίθουσας, επεσήμανε ότι του χρόνου η αίθουσα θα έχει αναδιαμορφωθεί, και επέδωσε την τιμητική πλακέτα του Δήμου στον Ζωγράφο, ο οποίος έχει αναλάβει την οργάνωση των εκθέσεων που γίνονται στη "Μελίνα Μερκούρη". Με τη σειρά του ο Δημήτρης Αλέξανδρος Φατούρος δώρισε στον Δήμαρχο, ένα βιβλίο με διηγήματα του, του οποίου αντίτυπα έλαβαν και οι παρευρισκόμενοι.

Η έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Αυγούστου, απαρτίζεται από προσωπογραφίες με το ανθρωποκεντρικό στοιχείο διάχυτο. Όπως πίνακες με πορτρέτα, παρέες στα καφενεία, παιδικές φιγούρες, χαρούμενους ανθρώπους, προβληματισμένες μορφές, ανθρώπους του μόχθου, σκηνές της καθημερινότητας και άλλα ζωηρά στοιχεία.

Την έκθεση πλαισίωσαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους οι: ΓΑΕ πρωτοπρεσβύτερος Ακίνδυνος Δαρδανός, ο Αρχιμανδρίτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου, ο πρώην Υπουργός  Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ Κατερίνα Μαραγκού, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μανώλης Καραμήτσος, Γιάννης Κόκκος, η Σχεδιάστρια Κοσμημάτων Έλενα Βότση, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας, Ευάγγελος Τσιγκάρης, η Διευθύντρια του ΙΑΜΥ, Ντίνα Αδαμοπούλου, η Αντιπρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Σοφία Σόρρα, ο Διοικητής της ΑΕΝ Ευάγγελος Δανόπουλος, η Ζωγράφος Κρίστι Γρηγορίου, η Δικηγόρος Τζένη Σοφιανού και άλλοι πολλοί.

http://fonitisydras.com/info/civil/item/2361-me-epityxia-h-anthropokentrikh-ekthesh-tou-dhmhtrh-aleksandrou-fatourou


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ