ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Παρουσίαση της Ύδρας μας στην συνεδριακή ημερίδα με τίτλο "Γιωτινγκ: Προσιτή οικονομική λύση για ποιοτικό τουρισμό στην Πανέμορφη Ελλάδα" (14/04/2018)

 
Από τη σημερινή (14/04/2018) παρουσίαση της Ύδρας μας στην συνεδριακή ημερίδα με τίτλο "Γιωτινγκ: Προσιτή οικονομική λύση για ποιοτικό τουρισμό στην Πανέμορφη Ελλάδα".

Ευχαριστώ τους διοργανωτές, τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ (Μονίμου) Πληρώματος και την Mact Media Group, για την πρόσκληση τους να μιλήσω στην εν λόγω συνεδριακή ημερίδα, η οποία έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Πρώτου Φεστιβάλ Γιωτινγκ. Σε συναντήσεις που ακολούθησαν με επαγγελματίες του Χώρου συμφωνήθηκε επί της αρχής η διεξαγωγή ιστιοπλοϊκού αγώνα με 70 σκάφη στις αρχές Νοεμβρίου (2018).

Το γεγονός αυτό μαζί με τους αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης στις 17-18 του ίδιου μήνα θα επισφραγίσουν την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος μας για επιμήκυνση της Τουριστικής Περιόδου. Ευχαριστώ τέλος τον συμπατριώτη μας κ. Κώστα Τσιγκάρη, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε ότι το Νησί μας λάμβανε μέρος στο Φεστιβάλ έσπευσε να προμηθευτεί φυλλάδια της Ύδρας μας και να τα μοιράσει ο ίδιος αλλά και να με φέρει σε επαφή με αρκετούς παράγοντες του Γιώτινγκ στην Χώρα μας! Πραγματικά τον ευχαριστώ.

Τη Δευτέρα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες που συμμετέχουν στο συνέδριο Destination EXPO ASTA 2018. Συνεχίζουμε χωρίς κούραση!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ