ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Συνάντηση του Δημάρχου Υδρας με τον εκπρόσωπο της Hellenic Seaways κ. Τσάγκαρη (03/05/2018)

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα απόψε (03/05/2018) με τον εκπρόσωπο της Hellenic Seaways (HSW) κ. Τσάγκαρη ύστερα και από το τελευταίο περιστατικό της μηχανικής βλάβης σε Ιπτάμενο Δελφίνι, με διαβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας (10/05/2018) η HSW θα έχει δρομολογήσει το Flying Cat 3. Ως αποτέλεσμα τα δρομολόγια των Ιπταμένων Δελφινιών από Πειραιά για Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι θα περιοριστούν στο ελάχιστο.


--------------------------------------

Από τη σημερινή (02/05/2018) συνάντηση μου με τον εκπρόσωπο της Hellenic Seaways κ. Τσάγκαρη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις βλάβες των Ιπταμένων Δελφινιών που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Έθεσα το θέμα της ανάγκης δρομολόγησης πλοίων τύπου Καταμαράν καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, την ανάγκη διατήρησης της έκπτωσης 50% για τους μόνιμους κάτοικους Ύδρας για όλο τον χρόνο, ζήτησα την δρομολόγηση και συμβατικού πλοίου από την HSW καθώς και την μείωση της τιμής του εισιτηρίου.

Ο Κ. Τσάγκαρης υποσχέθηκε από την πλευρά της εταιρείας να απαντήσει σύντομα σ΄όλα τα αιτήματα μας για τα οποία δεσμεύτηκε στο μέτρο του δυνατού, να κάνει ό,τι μπορεί για την ικανοποίηση τους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ