ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ενημέρωση των μαθητών για τον αθλητισμό από τους Πρωταθλητές Θεοδωρακάκο και Τζιατζιά (18/05/2018)

 
Ενημέρωση στα παιδιά των σχολείων της Ύδρας έκαναν σήμερα οι γνωστοί Πρωταθλητές Δημήτρης Θεοδωρακάκος και Γλυκερία Τζιατζιά.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι αθλητές, οι οποίοι συμμετέχουν φέρνοντας πρωτιές και στους αγώνες ορεινού τρεξίματος της Ύδρας, ιδιαίτερα αγαπητοί στα παιδιά και τη νεολαία του νησιού μας, ήρθαν και έδωσαν τα "φώτα" τους στους μαθητές εν όψει του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου "Όλοι μαζί μπορούμε" στις 20 Μαΐου, στον οποίο λαμβανει μέρος και ο Δήμος Ύδρας μεταξύ 22 δήμων της Ελλάδας.

Η αθλητική ενημέρωση ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για τους μαθητές, ικανοποίησε τους εκπαιδευτικούς, ενώ τα παιδιά αποκόμισαν πολύ σημαντικές γνώσεις.

Τα σχολεία που έλαβαν μέρος στη συνάντηση ήταν το Β' Δημοτικό Σχολείο όπου οι αθλητές μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του στο Καμίνι, καθώς και το Γυμνάσιο-Λύκειο Ύδρας που η ενημέρωση έγινε στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη". Οι μαθητές του Α' Δημοτικού απουσίαζαν αφού βρίσκονταν σε ημερήσια εκδρομή.

Παρόντες ήταν οι: Δήμαρχος Ύδρας Γ. Κουκουδάκης, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ Κατερίνα Μαραγκού, ο Γυμνασιάρχης Δημήτρης Σαράντης, η Λυκειάρχης Μαρία Μαρσέλου και πολλοί άλλοι.

Η ενημέρωση έγινε με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας μετά από πρόταση του συμπολίτη μας, αθλητή και επιχειρηματία Γιάννη Ράππα. 

Φωτογραφίες: Κώστας Κεχαγιόγλου

https://fonitisydras.com/info/athlets/item/2801-enimerosi-ton-mathiton-gia-ton-athlitismo-apo-tous-protathlites-theodorakako-kai-tziatzia


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ