ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Επίσκεψή μας στις γειτονιές του Νησιού μας (Κιάφα, Κουρμάδα και Καμίνι) για καταγραφή προβλημάτων και επιθεώρηση έργων (15/09/2018)

 
Από τη χθεσινή (15/09/2018) επίσκεψή μας στις γειτονιές του Νησιού μας (Κιάφα, Κουρμάδα και Καμίνι) για καταγραφή προβλημάτων και επιθεώρηση έργων. Η λιθόστρωση της πλατείας "Καρνάβαλου" ολοκληρώθηκε σύντομα θα ξεκινήσει και ο καλλωπισμός της με φυτά και παγκάκια. Ακόμα ένα απαραίτητο εδώ και πολλά χρόνια έργο για την Ύδρα μας παραδόθηκε στους κατοίκους της.

Επί πολλά χρόνια οι κάτοικοι του Νησιού μας και τα ζώα ήταν υποχρεωμένοι κυρίως κατά τη διάρκεια του Χειμώνα να βαδίζουν μέσα στις λάσπες ενώ παρόμοια προβλήματα αντιμετώπιζαν και τα γειτονικά σπίτια. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε, ύστερα από την εξασφάλιση όλων των απαιτούμενων αδειών, και το έργο της τοποθέτησης νέου αποχετευτικού αγωγού μήκους 90 μέτρων και η πλήρης αντικατάσταση του καλντεριμιού (90 Μ) στην Περιοχή της Κιάφας.

Ένα ευχαριστώ στον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο ύδρευσης-αποχέτευσης κ. Μανώλη Καραμήτσο για τον άριστο συντονισμό και επίβλεψη του έργου. Τέλος, παρουσία και της Αντιπροέδρου της ΚΕΔΥ Κατερίνας Μαραγκού, επισκεφθήκαμε τους χώρους στο Καμίνι όπου πολύ σύντομα θα κατασκευασθεί μια ακόμα παιδική χαρά για την Ύδρα μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ