ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Από την παρουσία μας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFM Top Resa στο Παρίσι (26/09/2018)

 
Από τη σημερινή (26/09/2018) παρουσία μας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFM Top Resa στο Παρίσι. Η εν λόγω έκθεση είναι κορυφαία για την ταξιδιωτική βιομηχανία της Γαλλίας προσελκύοντας περισσότερο από 32.000 επαγγελματίες του Τουρισμού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης είχα σύντομη συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά και την υπεύθυνη του γραφείου του ΕΟΤ στο παρίσι κ. Βοζίκι σε συνεργασία με την οποία τον περασμένο Μάιο διοργανώσαμε αποστολή Γάλλων Δημοσιογράφων του Τουρισμού στην Ύδρα μας. Αύριο(27/09/2018) σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής θα παρουσιάσω την Ύδρα ως τουριστικό προορισμό σε επαγγελματίες του Χώρου και ξένους δημοσιογράφους.

Οφείλουμε ένα ευχαριστώ στην Περιφέρεια Αττικής και στην Περιφερειακή Σύμβουλο εντεταλμένη σε θέματα Τουρισμού κ. Ελένη Δημοπούλου για την φιλοξενία του Δήμου μας στο περίπτερο της Περιφέρειας αλλά και για την διοργάνωση συναντήσεων με τουριστικούς πράκτορες. Ένα ευχαριστώ οφείλουμε επίσης στον κ. Βερούκα για την άριστη φιλοξενία του στο σπίτι του στο Παρίσι αλλά και για την φροντίδα των μετακινήσεων μας και τη μεταφορά των φυλλαδίων της Ύδρας μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ