ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ξεκινά και το έργο της Επισκευής του Α Δημοτικού Σχολείου Ύδρας (26/11/2018)

 
Υπογράφτηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο για την εδώ και πολλά χρόνια αναγκαία επισκευή του κτιρίου του Α Δημοτικού Σχολείου Ύδρας. Για την έναρξη του εν λόγω έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις από διάφορες υπηρεσίες. Τελικά όλα ξεπεράστηκαν και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Το Α Δημοτικό Σχολείο θα μετεστεγαστεί στο κτίριο του πρώην Σαχτουρείου Γυμνασίου-Λυκείου Ύδρας και θα παραμείνει εκεί καθ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Ο Δήμος μας φρόντισε με δικές του δαπάνες την συντήρηση των αιθουσών που θα φιλοξενήσουν τους μαθητές. Ταυτόχρονα, η προβλεπόμενη από τον Νόμο Επιτροπή έκρινε τον χώρο του Σαχτουρείου κατάλληλο για την προσωρινή φιλοξενία του Α Δημοτικού. Την Τετάρτη 28/11/2018 ξεκινά η μετακόμιση του Σχολείου για τον λόγο αυτό το Α  Δημοτικό δεν θα λειτουργήσει το διάστημα 28/11/-02/12/2018.

Την Παρασκευή 30/11/2018 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Για την ομαλή υλοποίηση του έργου αυτού χρειάζεται η συνεργασία και η κατανόηση όλων μας. Συνεχίζουμε!










ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ