ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Δοξολογία για το νέο έτος στην Ύδρα – Κοπή βασιλόπιτας του Δήμου Ύδρας – Ομιλία από τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής (01/01/2019)

 
Με κάθε επισημότητα τελέστηκε στην Ύδρα την 1η Ιανουαρίου 2019  Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Ι. Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ - Στην αίθουσα των συνεδριάσεων δημοτικών συμβουλίων του Δήμου Ύδρας πραγματοποιήθηκε ομιλία των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής  από τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκη και ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Ύδρας από τον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη μας.



Το πρωί της 1ης Ιανουαρίου 2019 τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου  στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας χοροστατούντος  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ συλλειτουργούντων του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου  Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνου Δαρδανού και του Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου Δαρδανού.



Στη συνέχεια τελέστηκε Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Ποιμενάρχη μας και συλλειτουργούντων του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου  Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνου Δαρδανού, του Αρχιερατικού Επτρόπου Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Θεόδωρο Θεοδοσίου, του Πρωτ. π. Ευάγγελου Γκιάκου του Πρωτ. π. Γεώργιου Βλαχόπουλου και του Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου Δαρδανού.

Μετά την Δοξολογία για το Νέο Έτος πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των συνεδριάσεων δημοτικών συμβουλίων του Δήμου Ύδρας,  η ομιλία – απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής από τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη.



Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης στην ομιλία του παρουσίασε τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής από το 2014 έως και το 2018 και ο  Δήμαρχος Ύδρας αναφέρθηκε για τα έργα της Δημοτικής Αρχής που σε συνεργασία μέόλο το Δημοτικό Συμβούλιο -όπως τόνισε- που ολοκληρώθηκαν, αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που πρόκειται να γίνουν αλλά και την αλματώδη πρόοδο που έχει γίνει στον τομέα της τουριστικής προβολής της Ύδρας, αναφέρθηκε στα οικονομικά  του Δήμου Ύδρας που όπως είπε είναι ανθηρά έχοντας μεγάλο οικονομικό πλεόνασμα και συνέχισε σε άλλα βασικά θέματα του νησιού όπως και τις ευχάριστες εξελίξεις στη νησίδα του Αγίου Γεωργίου και καταλήγοντας εξέφρασε την ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη για την Ύδρα και κατέληξε ευχόμενος χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Ύδρας, την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Εφραίμ μετά του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου  Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνου Δαρδανού και του Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου Δαρδανού.



Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Εφραίμ μετά την ευλογία της πίτας εκφώνησε σύντομο πατρικό λόγο προς τους παριστάμενους ευχόμενος χρόνια πολλά και καλή χρονιά και ακολούθως έκοψε τα πρώτα κομμάτια της πίτας. Στη συνεχεία  ο Δήμαρχος Ύδρας μοίρασε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε όλους  τους παρευρισκόμενους.



Στη Δοξολογία για το Νέο Έτος αλλά και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ύδρας παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ.  Αναστόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  ο Διοικητής του Α. Τ. Ύδρας Υπαστυνόμος Α κ. Α. Μπουρδάκος, ο Λιμενάρχης Ύδρας Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκης όπως και του κόσμου που παραβρέθηκε στις παραπάνω εκδηλώσεις.



























https://hydraspoliteia.blogspot.com/2019/01/blog-post.html?fbclid=IwAR2xJihdmnD_VOGb8iVxxnBmBMM_AQ0Grb7HrprU5aamtm2WbDaPLrurBqw

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ