ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ο Δήμος μας συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά, σε Τουριστική έκθεση στην Βιέννη με δικό του περίπτερο (10/01/2019)

 
Από σήμερα (10/01/2019) ο Δήμος μας συμμετέχει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε μεγάλη Τουριστική έκθεση στην Βιέννη με δικό του περίπτερο, το οποίο εξασφάλισε χωρίς χρέωση ύστερα από σχετικό αίτημα του στον ΕΟΤ. Προωθούμε την Ύδρα μας ως τουριστικό προορισμό στην Αυστριακή αγορά τουρισμού, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει το ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

Προβάλλουμε τις ομορφιές του Νησιού μας, τα μονοπάτια του αλλά και τις αθλητικές του διοργανώσεις όπως αυτές των Αγώνων Ορεινού Τρεξίματος τον ερχόμενο Απρίλιο και του τρεξίματος και κολύμβησης τον Νοέμβριο. Σήμερα συναντήθηκα με τουριστικούς πράκτορες και παραχώρησα συνέντευξη σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας.

Αύριο σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιάσω το Νησί μας ως τουριστικό προορισμό και θα μιλήσω στην Αυστριακή Τηλεόραση για την Ύδρα μας. Οφείλουμε ένα ουσιαστικό ευχαριστώ στο Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ καθώς και στο Γραφείο του ΕΟΤ της Αυστρίας για την άριστη φιλοξενία και συνεργασία τους.

Η φωτογραφία της Ύδρας μας στο κεντρικό περίπτερο του ΕΟΤ στην έκθεση πραγματικά με συγκίνησε! Η Ύδρα μας, ως αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς, γίνεται και πάλι μετά από πάρα πολλά χρόνια σημείο αναφοράς για την τουριστική προβολή της Χώρας μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ