ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ρεκορ συμμετοχής μασκαρεμένων στο παραδοσιακό Καρναβάλι της Ύδρας – Ξέφρενο γλέντι με την Εφη Θώδη στο λιμάνι (10/03/2019)

 

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 το παραδοσιακό Καρναβάλι 2019 της Ύδρας. Στο Υδραϊκό Καρναβάλι συμμετείχε μεγάλο πλήθος ομάδων και μασκαρεμένων, με πολύ κέφι, χορό και τραγούδια...

Η καρναβαλική πομπή με μεγάλο κέφι ξεκίνησε από την πλατεία Βότση διέσχισε την οδό Αντωνίου Λιγνού ως την κεντρική έσοδο του αρχοντικού Σαχτούρη, (Παλιό Γυμνάσιο Ύδρας) και έκανε στάση για χορό, μεζέδες και κρασί στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Υδραγωγή” πέρασαν από την Λάκα του "Χίλαρη" και στη συνέχεια μέσω της οδού Αντωνίου Κριεζή, έκανε στάση στη συνοικία του Καμινιού  όπου μέσα σε τραγούδια προσφέρθηκαν μεζέδες και κρασί. Μετά τα Καμίνια, η χαρούμενη πομπή κατευθύνθηκε στο λιμάνι του νησιού όπου και στήθηκε ξέφρενο γλέντι με την Έφη Θώδη όπου όλοι διασκέδασαν, χόρεψαν με λαϊκά, δημοτικά και νησιώτικα τραγούδια που ερμήνευσε η Έφη Θώδη και η ορχήστρα της μέχρι αργά το βράδυ όπου και έγινε το κρέμασμα του καρνάβαλου.

























Πηγή: https://hydraspoliteia.blogspot.com





ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ