ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Δύο πολύ ευχάριστες εξελίξεις για την Ύδρα μας, ξεκινάνε δύο σημαντικά έργα με χρηματοδοτήσεις (12/04/2019)

 

Ξεκινάει το αμέσως επόμενο διάστημα η υλοποίηση του έργου της σύνδεσης της γεώτρησης του Παλαμιδά με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης συνολικού προϋπολογισμού 267,000 Ευρώ και ο Δήμος μας θα λάβει από το Υπουργείο των Εσωτερικών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έκτακτη οικονομική ενίσχυση 187,700 Ευρώ.

Υπογράφτηκε σήμερα (12/04/2019) με τον ανάδοχο εργολάβο η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου της σύνδεσης της γεώτρησης του Παλαμιδά με το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά το Πάσχα και στόχος μας είναι να υλοποιηθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου έτσι ώστε να βοηθήσει την κάλυψη των αυξημένων αναγκών υδροδότησης του Νησιού μας κατά τον μήνα Αύγουστο.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής και εξασφαλίστηκε ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου μας. Χρειάστηκαν δύο χρόνια για την εκπόνηση και έγκριση των απαιτούμενων μελετών και πριν δύο βδομάδες λάβαμε και την τελική έγκριση και από την αρχαιολογική υπηρεσία. Ταυτόχρονα μας ανακοινώθηκε και επισήμως από το Υπουργείο των Εσωτερικών η έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου μας με το ποσό των 187.700 Ευρώ. Δεν λέμε λόγια! Κάνουμε έργα για την Ύδρα μας!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ