ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστίες και δράσεις του Σκακιστικού Ομίλου Ύδρας (30/04/2019)

 

Μετά την ολοκλήρωση του φετινού Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Ε.Σ.Σ.Ν. Αττικής, στο οποίο συμμετείχε ο Σκακιστικός Όμιλος Ύδρας για 5η συνεχόμενη χρονιά, εκπροσωπώντας το νησί της Ύδρας, o Σ.Ο.Υ εξέδωσε ανακοίνωση με ευχαριστίες και δράσεις του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Χορηγούς και φίλους του Συλλόγου μας, για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη που μας παρείχαν.

Συγκεκριμένα: Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Επίσημο Υποστηρικτή μας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ύδρας και την Αντιπρόεδρο κ. Κατερίνα Μαραγκού για την ενίσχυση, την υλικοτεχνική υποδομή και τις αγωνιστικές εμφανίσεις που μας παρείχαν. Τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας και τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητρόπολης Πρωτ. Ακίνδυνο Δαρδανό για τη στήριξη του Συλλόγου μας. Τον Χορηγό μετακινήσεών μας, την Blue Star Ferries (Hellenic Seaways) για την έκπτωση των εισιτηρίων στους αθλητές μας κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Επιπλέον τους διευθυντές του Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Ύδρας, κ. Μαρία Μαρσέλου και κ. Δημήτρη Σαράντη για την ευγενική τους συνεργασία με τον Σύλλογό μας.

Επίσης ένα μεγάλο Ευχαριστώ και σε όλους τους φίλους του Σκακιστικού Ομίλου Ύδρας που προσφέρουν οικονομική βοήθεια, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε το έργο μας και να συνεισφέρουμε στα παιδιά και τους νέους του νησιού μας με τη γνώση του Σκακιού. Μια ενασχόληση που αποδεδειγμένα μπορεί να συντελέσει στην πνευματική τους ανάπτυξη.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας μας συνεχίζονται. Σύντομα και μετά τις διακοπές του Πάσχα θα αρχίσουν και πάλι τα μαθήματα στους νέους του νησιού, τα οποία προσφέρονται από το σύλλογό μας ΔΩΡΕΑΝ. Ενώ από αγωνιστικής πλευράς θα διοργανώσουμε το 3ο Ράπιντ «Ύδρα 2019» που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο των Μιαουλείων. Παράλληλα αθλητές μας όλων των ηλικιών θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μέρος σε τουρνουά σε όλη την επικράτεια σε αντίστοιχες κατηγορίες.

Να σας ευχηθούμε Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!"

http://fonitisydras.com


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ